Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
W co dostales?
Autor Wiadomość
Sajgon 

Wysłany: 2009-09-16, 22:18   

Ja jeszcze kiedyś jak grałem w piłkę, sie poślizgnęłem na mokrej trawie i koleś nadepnął mi korkiem na małego palca.Miałem zbitego kilka dni i naparzał jak nie wiem.I oczywiscie klasyczny mały palec od stopy w krzesło/nogi od stołu.Raz jak biegłem i zarypałem w metalową nogę to odłamał mi się paznokieć i przez pare dni skakałem na jednej nodze... :lol:

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

stilian 

Wysłany: 2009-09-16, 22:29   

A to z grania w piłke, to dobre pare lat temu koleś mi tak wjechał w kostkę, że dwa korki mam odbite do dziś :mrgreen:

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2009-09-17, 15:19   

Na ostatnim egzaminie zmęczenie zrobiło swoje, garda już nie ta sama - bach - mawashi na głowe. Aż mi się przed oczami trochę zakręciło przez chwilę :-D

paulis1tp 

Wysłany: 2009-09-17, 17:02   

Mi się zdarzyło kolesia z kolana w klejnoty uderzyć i od tamtej pory sensei zmienił trochę pozycje przy ćwiczeniu kolan...haha

A w krtań dostałam przez przypadek.

Co do piłki nożnej to po każdym meczu duże palce u nóg mnie bolą bo zawsze mi się zdarza zamiast piłki kopnąć gdzie nei trzeba... :shock:

stilian 

Wysłany: 2009-09-17, 19:17   

paulis1tp napisał/a:
Co do piłki nożnej to po każdym meczu duże palce u nóg mnie bolą bo zawsze mi się zdarza zamiast piłki kopnąć gdzie nei trzeba... :shock:

A nie jest czasem tak przez to że kopiesz z "kapy"? :mrgreen:

Sajgon 

Wysłany: 2009-09-17, 20:58   

Z czuba walisz-dlatego :mrgreen:

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

paulis1tp 

Wysłany: 2009-09-18, 08:27   

Nie po prostu jak za pilka leci duzy angielski chlopa i ja sie tam wciskam i walcze o ta pilke to zawsze gdzies walne w tego biednego palucha ,ktory przykladowo na treningu mi sie uszkodzil i tak chodze czasem caly tydzien obolala.... co do pilki noznej mam dzisiaj na 3 lekcji >;p

Bella 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-09-18, 17:59   

Wiele razy kopa w brzuch od kolegow na sparingach, od mistrza w trakcie wyrabiania wytrzymalosci i w trakcie walk na zawodach. Kopa w glowe na zawodach ale bez nokautu, kopa w twarz i nos na sparingu na szczescie nos nie zlamany. Piescia solidnie od mezczyzny na egzaminie prawie w splot sloneczny, efekt zlamane zebro. Lokciami po piszczelach w trakcie walk na zawodach, efekt odpryski kosci. Kijem bo po glowie dwa razy w trakcie treningu z bronia, efekt goz wielkosci jajka. Kopa w brzeg dloni w trakcie walk, efekt zlamana i przesunieta kostka srodrecza. Poza tym zlamany duzy palec u prawej nogi przez wypadek przy sparingu. No i najgorsze zlamanie kolana, glupi wypadek w trakcie egzaminu, przez to juz nie walcze w zawodach ale nadal trenuje.

To chyba wszystko jak sobie jeszcze cos przypomne to dopisze. No i w wieku 13 lat rozbilam koledze glowe w szkole bo go pchnelam i sie udezyl ale to sie nie liczy.

paulis1tp 

Wysłany: 2009-09-18, 18:36   

tiaaa ja w wieku jakis 10 lat popchnęłam kolesia na wieszaki... troszkę miał ją rozciętą ....

Ach ale byłam młoda i głupia :-P :-P :-P hah

Hate91 
KickBoxing , MT

Wysłany: 2009-09-18, 18:41   

hmm dużo razy w głowe i 2 razy w nos ( 1 raz przed chwilą na treningu :P )

SZA 

Wysłany: 2009-09-19, 12:16   

ja w dosiadzie kiedys troche przyjelem na leb i bylem opuchniety ale to z czasem zeszlo zostal krwiak na glowie ktory zszedl po okolo roku :mrgreen:

zlamany palec od nogi bo przywalilem w mate ;]

no i skrecone kolano przez co nadal nie trenuje

Kulas 
muay thai

Wysłany: 2009-09-19, 18:30   

Uderzyłem kolanem w ławke tak mocno, że oszołomiło mnie i przez 5 min dochodziłem do siebie, a wszystko przez to że wleciało na mnie trzech kumpli ;p
Jeszcze jak byłem pod wpływem %% xD dostałem porządna tubke od kolesia, polecialem na sciane a na drugi dzien ledwo widziałem swoje lewe oko xD

Dorek 

Wysłany: 2009-12-12, 11:29   

Najbardziej na treningu pamiętam za mocny cios w potylice, to potem przez 5 min miałem jakieś kulki przed oczami. Aż sie przestraszyłem poważnie, że to nie minie ;D ale mineło...

kosuk1

Wysłany: 2009-12-12, 12:55   

na treningu raz dostałem od goscia co wazy ponad 100 cos jak dostalem prostego w nos i potem mi sierpem poprawil to myslalem ze jestem w 2 swiecie ;D odrazu papier glowa do gory i siedziec tak przez kilka min a i w szkole dawno dostalem z zamachu za plecow unihokiem z calej sily w nos ( pomiedzy oczy ) to odrazu mi sie czarno zrobilo i jazda do szpitala...

Odpowiedz do tematu