Witam, chciałbym iść po wakacjach na muay thai ale czy tam mnie nauczą boksować bo ja wcale nie potrafie a chciałbym sie nauczyc boksować. A obawiam sie że bedą kazali bić w worek a ja nie bede potrafił. No chyba że najpierw na kix-boxing sie zapisać i tma mnie nauczą. Kixboxing a nie boks dlatego że wole także używać nog w walce.
chyba sobie najpierw idź na trening tam ci powinni pokazać jak uderzać jak nauczysz się technik to dopiero uzupełniaj sobie w domu workiem zostało mało wakacji ale zbieraj kondycje biegaj pompki rób na drążku się podciągaj itp
dokładnie;] niewiem czy to odpowiednie miejsce ale jak widze ogladam filmiki z walk MMA to az mnie telepie z mysla ze sam moglbym walczyc i wygrywac.... bo po co bic sie z kumplem za darmo jak mozna to robic za pieniadze i tez dla przyjemnosci
_________________ Im straszniejszy przeciwnik....tym sławniejsze zwyciestwo;D
Powiem ci tak. Internet to nie jest odpowiednie miejsce do uczenia się sztuk walki, ani na tym, ani na żadnym innym forum nie nauczysz sie walczyć.
Żeby walczyć i wygrywać trzeba ostro trenować i mieć dużo samozaparcia w sobie. A żeby "robić to za pieniądze" to musisz być na prawde dobry
spoko dzieki wlasnie takie teksty bardziej mnie motywuja do dzialania ktorej z reszta nigdy mi nie brakowalo
stilian napisał/a:
"robić to za pieniądze" to musisz być na prawde dobry
wlasnie do tego daze przynajmniej chce...postaram sie cos wkoncu zrobic w tym kierunku a jeszcze pytanko mam w wieku 19 lat nie jest za pozno na takie wyzwania bo pewnie nie jeden nawet mlodszy rozlozylby mnie???
_________________ Im straszniejszy przeciwnik....tym sławniejsze zwyciestwo;D