Nawet jakbyś nic nie miał, to możesz ogólnorozwojówkę robić, siłę, wytrzymałość, rozciąganie, biegać, skakać, turlać się ... I tak jak pójdziesz do sekcji, to będziesz musiał nadrabiać te rzeczy.
-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,
-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą
skwarek28 Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 65 Skąd: Polski Stolica
Wysłany: 2009-11-25, 07:40
Konan napisał/a:
Cytat:
Jednym słowem w tym sporcie tak późno jest prawie nie możliwe zrobić jakąś karierę.
Lepiej usiąść na dupie i gdybać
Znam kolesia co zaczął w wieku bodajże 29 i co - już coś tam osiągnął i mówi że tu nie chodzi o wiek tylko o motywacje i przykładanie się na treningu!
i co z tego że zaczoł w wieku 29 lat to tylko znaczy ile jest w plecy z treningami:)) pochwal się co osiągnął zaczynając w wieku 29 lat??? bo ja wiem że wikszość karier w boksie zaczyna się w wieku 13-14 lat i jestem pewnien że twój znajomy miał by problemy usadzić takiego małolata co trenuje 3-5 lat
Boks jest akurat takim sportem w którym nie musisz zaczynać w wieku 12-13 lat żeby być dobrym a nawet najlepszym.Jednak wiadomo im wcześniej tym lepiej.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
skwarek28 Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 65 Skąd: Polski Stolica
Wysłany: 2009-11-26, 09:31
Fighter1994 napisał/a:
Boks jest akurat takim sportem w którym nie musisz zaczynać w wieku 12-13 lat żeby być dobrym a nawet najlepszym.Jednak wiadomo im wcześniej tym lepiej.
No ja mam inne zdanie to jest jedyny sport w którym trzeba zacząć wcześnie samo ogarnięcie kroków zajmie mu mnóstwo czasu!! Fighter czy ty miałeś kiedyś doczynienia z typowym boksem??
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2009-11-26, 10:35
luksik15 lepiej zapisz się teraz na cokolwiek , a masz gdzie .
Jak pójdziesz na studia to ci się już odechce boksu albo w ogóle zapomnisz że chciałeś coś trenować , zapisuj się teraz puki masz motywacje , choćby na kk
chłopaki mają racje zapisz sie na karate albo to BJJ później będzie Ci o wiele łatwiej osiągnąć coś w karierze boksu bo będziesz miał jakieś pojęcie o walce. pozdrawiam i Powodzenia