Zgadzam się z Killu, nie ma to jak porządna rozgrzewka :P
maxiskill Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 25 Skąd: Polska (połd. wsch.)
Wysłany: 2009-12-23, 10:37
Ja też jakoś nie czuje tego problemu 5 km, (osobiście mam ponad 6 i z chęcią chodzę piechotą), najlepiej znaleźć sobie jeszcze kogoś, kto też by chodził...
No a poza tym, jak jest motywacja to jest już 70%, jeszcze troszeczkę samozaparcia i będzie lux
_________________ Si Deus pro nobis, quis contra nos?
Ustąp aby zwyciężyć, burza łamie drzewa,
a trzciną tylko kołysze.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-23, 16:25
Tibex napisał/a:
Po prostu nie którzy są zbyt delikatni aby przejść taki dystans.
Na szczęście niektórzy są tak twardzi jak Ty i mogą przebiec te 5km na rozgrzewkę.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
maxiskill Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 25 Skąd: Polska (połd. wsch.)
Wysłany: 2009-12-24, 10:20
ale tu się naprawdę nie ma z czego śmiać, ja biegając około 13-15 km rozgrzewam się dopiero na 3-4 km, a do siłowni i tak dobrze jest dołączyć jeszcze jakieś bieganie :D Wiem po sobie, więc żarty żartami ale przebiec tą drogę na siłownie to wcale nie jest taki zły pomysł...
a trzciną tylko kołysze.
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-12-24, 12:58
Przed siłownią nie ma co biegać, bo nie chcemy przyjść na trening z glikogenem na niskim poziomie, padnięci i nie mający chęci do ćwiczeń. Natomiast aeroby po treningu jak najbardziej.
_________________ Use makes mastery.
Wysłany: 2009-12-24, 14:44
faktycznie zapomniałem dodać że bieganie to po treningu na siłowni, Dzięki ze zwróciłeś moją uwage
a trzciną tylko kołysze.