Czesc ;D
Mam 15, jestem niski i nie waze za duzo ale chcialbym troche zwiekszyc siłe ale nie mam zadnego sprzetu w domu ,a mieszkam na wsi i siłownia okolo 5km a dojazd słaby wiec nie dam rady. Myslicie ze trening domatora http://www.kulturystyka.p...ng_domatora.asp pomoze mi nabrac mase ?
Przy odpowiedniej diecię, na pewno pomoże zwiększyć siłę, i ogólną sprawność. Co do masy myślę, że też, ale masz 15 lat a w tym wieku dość ciężko osiągnąć jakieś widoczne efekty w takiej sytuacji. Oczywiście wszystko zależy od organizmu.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Ja mam tez taki problem. Mam 16 lat, malo waze. W domu mam 2 hantelki po 3 kg i jedna 7 kg. Na silownie mnie nie stac. Pomoze ktos ?? Zgory dziekuje :)
_________________ Gdy ty nie ćwiczysz, ktoś inny trenuje aby skopać Ci dupę
?!
Tak, tak, my wiemy, że ty chodzisz na piechotę, sprintem z warszawy do londynu(przez morze oczywiście) w temperaturze -20, śnieg po kolana i w krótkich spodenkach(nie musze dodawać, że w sandałach, bo to oczywiste), ale zejdź trochę herosie na ziemię i zapamiętaj, że to co dla ciebie ejst niczym, dla innych jest dość sporym wyzwaniem :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Hahahah ;D sam pomagam ojcu przy łódce oddalonej o 3 km i chodzę na piechotę a co to za problem rowerkiem pojechać. Jeśli się coś kocha to może dojeżdzać niewiadomo gdzie.
Sajgon swoje komentarze zachowaj dla siebie. Oceniasz mnie na podstawie paru wypowiedzi?