Wysłany: 2009-08-01, 18:07 Czy to dobrze?
Witam chciałem się dowiedzieć czy zastosowanie codziennego treningu pompki/brzuszki/podciąganie to dobry sposób aby wzmocnić mięśnie? mam 170 cm i ważę 50 kg dodam że pompek robię minimalnie 40x2 brzuszków 20x4 i podciąganie 8x3...efekty widać bo trenuje już tak z 3 miesiące i kiedy siłownia będzie dla mnie najbardziej odpowiednia?
50 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chłopie ty najpierw to dojdź do normalnej wagi !!!!! Ja jak miałem 170 to ważyłem 68 ;P więc najpierw nabierz masy a potem myśl o ćwiczeniach bo zajedziesz swój i tak pewnie już słaby organizm
_________________ Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to BJJ ??
50 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chłopie ty najpierw to dojdź do normalnej wagi !!!!
Ja mam 14 lat, 170 wzrostu i tez ważę 50kg ale przytyć nie mogę, a wpier***am tyle ze hoho
_________________ Jest jedno ludzkie ciało. Dopóki człowiekowi nie wyrośnie trzecia noga, albo ręka wszystkie sztuki walki opierać się będą na tych samych zasadach.
Wysłany: 2009-08-02, 21:50
powiem tak doszły mi teraz sztanga i hantelki i chciałem dodać ze mam taką przemianę materii.Powiem też ze organizm mam świetny ;) potrafię wywrócić przeciwnika o 10-15 kg słabszego jestem szczupły lecz umięśniony oraz jak na swą wagę silny :) trenuję też kick boxing teraz od września ju jitsu.Moją zaletą jest to ze jestem niepozorny co może zmylić przeciwnika :D co do Gurnik1992 to błąd ort. jest napisany celowo.
potrafię wywrócić przeciwnika o 10-15 kg słabszego
Brawo, przewracasz 6 latków przytyj ziomek, ja tez jestem szczupły ( może nawet za lekki xD 177 wzrostu 70 kg) ale wiem jak wygląda ziomek z twoim wzrostem i waga i powiem tak-masakra, pająk, patyczak itd. więc dobrze ci radze, nie złośliwie ;P
_________________ Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to BJJ ??
Wysłany: 2009-08-02, 22:19
naprawdę ja nie wyglądam tak źle i to mi każdy mówi :) nawet żeber mi nie widać tylko te 3 z lewej i prawej strony...i chciałem powiedzieć że przewracam rówieśników którzy tez mają zapał do walki :) powiem tak jem wtedy kiedy jestem głodny np jak jestem na placu to z jedzeniem zwlekam aż do chwili kiedy mi się będzie chciało iść do domu.. jem co popadnie i nie zwracam uwagi na konserwanty itp.. jem zupki kuksu,pije cole itp zazwyczaj nie jem do syta tylko po to by załagodzić brzuch...