Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Garda
Autor Wiadomość
Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2010-04-09, 17:46   

yaol90 napisał/a:
łokcie bliżej środka ręce na wysokości oczu jeśli jesteś prawo ręczny to prawa blisko szczęki lewa lekko wysunięta do przodu(ja mam minimalnie lewą wyżej niż prawą łatwiej mi się zbija ale przez to lewy bok mam mocno obity) lewa noga z przodu prawa z tyłu nogi NIE mają być w jednej linii. Lekki rozkrok i lewa o jedna stopę do przodu mniej więcej coś takiego ciężko wyjaśnić. głowa lekko pochylona. Tak to u mnie wygląda starałem się wyjaśnić najlepiej jak potrafiłem. Ale bez trenera nie będziesz znał swoich błędów najlepiej idź na parę treningów i tam szybko Ci trener to skoryguje. bo nawet kąt ustawienia pięści ma znaczenie żeby krzywdy sobie nie zrobić

nie zauważyłeś, że autor już wymarł :mrgreen: nie wiadomo czemu :mrgreen:
to co ty napisałeś, to już wszyscy napisali przed tobą,
teraz twoja kolej i zdjęcie daj swoje ze swoją gardą, i nie trzeba używać słów do tego i pisać wiele :-P

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-04-10, 20:51   

Mawashi napisał/a:

nie zauważyłeś, że autor już wymarł :mrgreen: nie wiadomo czemu :mrgreen:
to co ty napisałeś, to już wszyscy napisali przed tobą,
teraz twoja kolej i zdjęcie daj swoje ze swoją gardą, i nie trzeba używać słów do tego i pisać wiele :-P

Lepiej nie bo wyjdzie że napisałem w miarę dobrze a sam nie potrafię w praktyce:PP

Odpowiedz do tematu