Wysłany: 2010-02-04, 13:45
7 dni to troche za duzo. Jak cwiczsz sw np. 3x w tygodniu to daj 2-3x w tygodniu bieganie i styknie. Te dolegliwosci co opisales to sa normalne podczas robienia kondycji i trzeba sie przelamac bo jak bedziesz unikal zmeczenia to kondycha nigdy w gore nie pojdzie.
bjj dobra sztuka walki ale nie dokonca o to mi chodzi wole cos takiego hmm troche z bjj troche z kick boxingu chce kopac uderzac piesciami troche mniej ;p i walczyc na ziemi
Ja bym ci radzil na poczatku kick boxing zeby kondyche wyrobbic a potem to co ci sie najbardziej podoba i pasuje do twojego stylu walki
kondycję można wyrobić poprzez systematyczne bieganie
i tyle w tym temacie
dobrze jest coś połączyć, na górze i na dole, trzeba mieć dobre obicie na ulicy, jeśli menel przewróci cię na ziemie, i na odwrót
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"