Hej, proszę was o pomoc. Postanowiłam zapisać się na box, już wybrałam klub i pierwszy trening zaczynam w poniedziałek. Nie mogę się doczekać tylko problem polega na tym, że tak na prawdę nie mam pojęcia jak to wygląda i czego się spodziewać. Może macie jakieś rady dla nowicjuszki ?
Wszystkiego dowiesz się na treningu, na początku będą same podstawy typu garda, poruszanie się, może trochę techniki uderzeń i tarczowania, żeby Cie zachęcić. Nie przejmuj się, będzie dobrze :] Tak z ciekawości, jaki klub wybrałaś?
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Dla przyjemności nigdy nie jest za późno. I opowiedz jak było:)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Hej, proszę was o pomoc. Postanowiłam zapisać się na box, już wybrałam klub i pierwszy trening zaczynam w poniedziałek. Nie mogę się doczekać tylko problem polega na tym, że tak na prawdę nie mam pojęcia jak to wygląda i czego się spodziewać