Witajcie zacni uzytkownicy ;)
Mam maly problem w wyborze, mianowicie mam 171cm(80kg) czyli hmm nadwage mam, zaczalem nad tym pracowac *http://www.100pompek.pl/11-20-pompek* no i z tego dzialu tez brzuszki, no i tak chcialbym sie na cos zapisac, w gre wchodzi muay thai albo silownia, nie umie sie zdecydowac, pracuje na 3 zmiany XD dlatego 2 treningi by mi odchodzily jak moim wyborem byloby SW. Moim celem jest zrzucenie i zrobienie jakich kolwiek miesnie ;)
Z gory dzieki za wszelkie informacje jakie moglby mi pomoc.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2010-10-27, 21:05
Jeżeli chcesz poprawić swoje ogólne zdolności motoryczne, kondycję itp. a także dostarczać co jakiś czas nieco adrenaliny to polecam muay thai. Jeśli chcesz po prostu przypakować trochę to siłownia.
Sukcesów w dążeniu do celu, niezależnie co wybierzesz.
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-10-27, 21:16
h4d3s napisał/a:
Moim celem jest zrzucenie i zrobienie jakich kolwiek miesnie
Tutaj dobrym rozwiązaniem byłaby siłownia, dieta redukcyjna i aeroby. Takie efekty najlepiej uzyskasz idąc na siłownię. Owszem na SW poprawisz kondycję, motorykę i ogólną sprawność, ale porządnej wycinki z zbędnych kilogramów nie zrobisz.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-10-27, 21:17
h4d3s napisał/a:
Moim celem jest zrzucenie i zrobienie jakich kolwiek miesnie
Tutaj dobrym rozwiązaniem byłaby siłownia, dieta redukcyjna i aeroby. Takie efekty najlepiej uzyskasz idąc na siłownię. Owszem na SW poprawisz kondycję, motorykę i ogólną sprawność, ale porządnej wycinki z zbędnych kilogramów nie zrobisz.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"