Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-13, 13:44
Wiosłowac sztangą tak ale na leżąco skombinuj sobie jakąs wysoką ławeczke i pod nią sztanga i wiosłujesz. Do tego wiosłowanie sztangielka + podciaganie w szerokim rozstawie rąk. Przy wiosłowaniu sztangielka musisz mieć proste plecy inaczej nabawisz się odstających łopatek i bólu kręgosłupa
Wiosłowac sztangą tak ale na leżąco skombinuj sobie jakąs wysoką ławeczke i pod nią sztanga i wiosłujesz. Do tego wiosłowanie sztangielka + podciaganie w szerokim rozstawie rąk. Przy wiosłowaniu sztangielka musisz mieć proste plecy inaczej nabawisz się odstających łopatek i bólu kręgosłupa
dupa jaś i organki .
ja bym radził zwykłe tradycyjne podciąganie + właśnie tak jak tam wczesniej było napisane wznosy tułowia na dolną partie pleców jak już cuś :D
_________________ Pierdol Szkołe , Zostań Ninja
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-13, 16:34
Hate91 napisał/a:
Ziomek napisał/a:
dupa jaś i organki .
ja bym radził zwykłe tradycyjne podciąganie + właśnie tak jak tam wczesniej było napisane wznosy tułowia na dolną partie pleców jak już cuś :D
Chodzę do tego klubu polecam :) . Bardzo dobry trener
A chodzę na szkolną siłownię. A interesuję się ogólnie kulturystyka i fitnessem 2,5 roku.
a w wieku 17-18 lat za sterydy sięgniesz, nie będąc zachwycony ze ze swojej postawy i swojej wiedzy trenerskiej
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
A chodzę na szkolną siłownię. A interesuję się ogólnie kulturystyka i fitnessem 2,5 roku.
to mały pudzian i fighter rośnie. Serio ja chce autograf -.-
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
a w wieku 17-18 lat za sterydy sięgniesz, nie będąc zachwycony ze ze swojej postawy i swojej wiedzy trenerskiej
Wróżka przepowiadająca przyszłośc ? ^.^. Nie jestem na to tak głupi
Nie będę miał wiedzy trenerskiej to sięgne po sterydy hah :D zastanów się co piszesz
i się zastanowiłem, z czasem zapomnisz o tym forum i o tym co my tutaj piszemy, i będziesz robił wszytko po swojemu - rozumu będziesz miał więcej itp...
a przekonasz się
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Tak jak napisał Pimpek dajmy spokój nie ma sensu z nim pisać
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
no ziomek to się w poniedziałek spotkamy na treningu chyba co
a wiesz jak wyglądać będzie ??
powiedz, aby tobie napisał, bo chyba nie będziesz do każdego podchodził i się pytał, czy to ty ziomek z tej strony itp...