Chodzę do tego klubu polecam :) . Bardzo dobry trener
no ziomek to się w poniedziałek spotkamy na treningu chyba co
a wiesz jak wyglądać będzie ??
powiedz, aby tobie napisał, bo chyba nie będziesz do każdego podchodził i się pytał, czy to ty ziomek z tej strony itp...
Powiedzieć w szatni że taki koleś takie bzdury opowiadał i pewnie dużo 13latków tam nie ma więc co za problem. I mały sparing z nim zrobić :P i będzie miał taki szacunek w klubie ze hoho ale może zmądrzeje.
Taką arogancje trzeba tępić w zarodku bo ciekawe co by mówił o sobie po 2 latach treningów. W sumie w każdym klubie klubie w którym byłem jak przychodził jakiś nowy i kozaczył to zawsze był ktoś kto go chętnie że tak powiem wyprostował do pionu:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Ostatnio zmieniony przez yaol90 2010-05-15, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie teraz chłopaczek się wystraszy i na trening nie przyjdzie :P a
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
no i pisać boi się
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
no i pisać boi się
usunie konto zmieni klub i pójdzie na operacje plastyczną :P a tak na serio to będzie mu wstyd ale niech trenuje dalej nabierze pokory i może coś z niego będzie. Ja mu w sumie zazdroszczę ze sam nie mogę się pochwalić ze w wieku 13lat bylem najlepszy w klubie:P
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-16, 12:03
Przyjdę przyjdę :). Rafi Chyżyk? :P. Ale wystarczy popatrzeć na poziom zwierzaka(młodego) jak ćwiczy a na mój widać różnicę :). Rafi nie chodziło mi o jakiś nadprzyrodzonym szacunku ale parę razy słyszałem jak np. Maciek z Adrianem lub Opłat ( starszy ) gadali o tym jak ćwiczę...
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-05-16, 12:15
tak tak ja ;)
zwierzaka ?nie pomyliły ci się przezwiska ?
Wysłany: 2010-05-16, 12:31
O to ty? :D Na realu taki skromny i skryty jesteś ;P. No cóż ludzie w necie są zwykle inni. No to się znamy w piątek wracaliśmy pf xD
[ Dodano: 2010-05-16, 13:31 ]
O to ty? :D Na realu taki skromny i skryty jesteś ;P. No cóż ludzie w necie są zwykle inni. No to się znamy w piątek wracaliśmy pf xD. Ile trenujesz kb i tkd?
Rafi93, nie rozmawiaj z nim :D
Skryty? Może robi to co ma robić zamiast dużo gadać rzeczy, z których mało jest prawdą :>?
Wysłany: 2010-05-16, 12:53
Pimpek niestety już rozmawiamy xP. Rafi to spoko gość ale nigdy bym nie odgadł że to on w necie ^^. Jakbyś go poznał też byś nie pomyślał że to Rafi z forum.
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-05-16, 13:10
Pimpek35, masz racje mnie gadać , więcej robić (jak to pudzian kiedyś powiedział )
no ja bym ziomka też nie poznał nigdy
Wysłany: 2010-05-16, 13:27
To przez presję niektórych ludzi z forum xP. Jestem spokojny ale jak ktoś do mnie podskakuje i wyzywa itp. to taki sam jestem xP. Nie zawsze w real ale w necie ludzie są inni