Mieszkam w Toruniu chciałbym zacząć trenować coś w stylu dobrej samoobrony ze gdy ktos mnie zaczepi nie robily mi sie miękkie nogi tylko byl w stanie sie obronic. Ale nie po to by sie popisywać przed kims. Mam 18 lat waze 70kg 180cm cwicze juz długo na siłowni wyciskam 96kg na leżąco. Mam dobra kondycje :D i szybko sie ucze :) z góry dziękuje ;)
A ja mam takie trochę inne pytanie,dopasowane do tematu, czy warto było by na przykład od poniedziałku zapisać się do jakiegoś klubu ?? Pytam bo podobno w wakacje nie "pracują" xD
A ja mam takie trochę inne pytanie,dopasowane do tematu, czy warto było by na przykład od poniedziałku zapisać się do jakiegoś klubu ?? Pytam bo podobno w wakacje nie "pracują" xD
im prędzej się zapiszesz, tym szybciej liźniesz styl ulicy...
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
im prędzej się zapiszesz, tym szybciej liźniesz styl ulicy...
O co z tym chodzić bo muszę przyznać że nie skapowałem xD
ot, że im wcześniej się zapiszesz, tym lepiej i szybciej zostaniesz ulicznym wojownikiem
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Rozumiem xD no ale wy również nie skapowaliście mojego pytania xD chodziło mi o to,czy warto zapisywać się teraz i za 2 miechy mieć 2 miechy przerwy xD
Rozumiem xD no ale wy również nie skapowaliście mojego pytania xD chodziło mi o to,czy warto zapisywać się teraz i za 2 miechy mieć 2 miechy przerwy xD
TAK Teraz
to o co chodzi
ty chyba bez lipy masz z 13latek
ale nie szczekaj tutaj i beez obrazy bo tak post napisałeś, że głupich szukasz
Mam 16 ale sorki,pisałem post i uczyłem się angola i dlatego pewnie tak dziko wyszło xD dobra,dzięki za odpowiedź i jeszcze raz sorki za "zamieszanie" ;P