Wysłany: 2009-11-22, 23:53 Plan na wybranym sprzęecie
Jaki polecacie mi plan na rzeźbę?
Mam treningi karate w pon, śr i pt. ewentualnie też sobota. I teraz tak: mam do dyspozycji drążek do podciągania, worek, sztanga. Narazie robię codziennie podciąganie na drążku, pompki na podwyższeniu (nogi na np. ławce, a ręce na ziemi) i brzuszki. Jakie polecacie ćwiczenia na sztandze żeby "zbudować" wszystkie mięśnie tzn. mięśnie brzucha, nóg, klatki, barków itd.
PS. znalazłem też strone http://www.menshealth.pl/...cwiczen-mh.html jak zbudować każdy mięsień, ale nie wiem co z czym ćwiczyć.
Wysłany: 2009-11-23, 12:58
Pewnie nie posiadasz duzej masy miesniowej wiec rzezby robic nie bedziesz. Zajrzyj do podklejonego tematu tam masz artykul o ukladaniu planu na mase i opisy poszczegolnych systemow. Przeczytaj sobie to i uloz sobie wedlug tego plan. Pozniej odwiedz dzial odzywianie i dowiedz sie tam jak ma wygladac odzywianie zeby miesnie rosly. To na razie tyle, jak ulozysz plan wrzuc go na forum.