Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc co do ćwiczeń.
Autor Wiadomość
Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2010-05-30, 21:14   

dlaczego na bjj po wakacjach dopiero ? teraz idź , bo do wakacji to zapomnisz ;-)

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-30, 21:22   

I będziesz żałował straconego czasu

[ Dodano: 2010-05-30, 22:24 ]
yaol90 napisał/a:
Ziomek napisał/a:
Nie ma ćwiczeń na rzezbe jest na to tylko dieta i aeroby. Pojęcie ćwiczenia na rzezbe to papka która rozprzestrzeniła się przez ludzi którzy nie znają się na kulturystyce.
Moim zdaniem abs 2 lepiej buduję mięśnie od a6w sam testowałem. A6w jest raczej do wzmocnienia mięśni i aby mniej odczuwać ciosy . A a6w aby mieć ładny brzuszek

Oj dzieciaku znowu sam sobie przeczysz wpierw piszesz głupotę że nie ma ćwiczeń na rzeźbę(fakt nie jest to fachowa nazwa ale każdy wie o co chodzi). A potem piszesz że a6w jest żęby mieć ładny brzuszek. hahaha dobry jesteś jedno zdanie po drugim sobie przeczy. Po co znowu zamieszanie wprowadzasz skoro Twoja wypowiedź nie dała nic wartościowego a tylko powtórzyła odpowiedzi innych-.-
Ziomek napisał/a:
ale gdy mamy fat to nie łudzmy się że będzie go widać. Nie można zamienić tłuszczu na mięśnie. Trzeba najpierw spalić tłuszcz i dopiero po spaleniu zrobić mięśnie
o to coś nowego. Nikt tutaj tego nie wiedział. kurczę książkę napisz.
Ręce opadają.

Wybacz ale człowiek popełnia błędy i powinieneś je dostrzec skory jesteś taki "mądry i doświadczony" sam piszesz głupoty jeśli nie wiesz to nie pisz. Zamiast a6w miałem napisać abs już poprawiłem.

[ Dodano: 2010-05-30, 22:26 ]
Batman napisał/a:
Ziomek napisał/a:
Ale autorowi tematu wystarczy nabrać masy i pięknie mu zacznie widać mięśnie.
Ziomek napisał/a:
Nie można zamienić tłuszczu na mięśnie. Trzeba najpierw spalić tłuszcz i dopiero po spaleniu zrobić mięśnie
:?:

Czego tu nie rozumiesz?

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-31, 07:42   

autor dowiedział się co chciał temat do zamknięcia. Żeby to nie był kolejny temat gdzie jest kłótnia z Ziomkiem. ehh a ja że w końcu zrozumie.

Piez

Wysłany: 2010-05-31, 17:01   

Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanko:
Możecie podać mi sprzęt treningowy i do jujitsu, który polecacie(worki, rękawice, ochraniacze, kimona etc.) z góry dziękuje.

Ziomek 

Wysłany: 2010-05-31, 17:08   

Najlepiej się trenera zapytaj. Na sekcji wszystkiego sie dowiesz. Nie ma sensu na początek kupywać całego sprzętu.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-05-31, 17:21   

Zgadza sie. Poza tym czasem trenerzy organizuja sprzet dla calej ekipy-wtedy jest taniej, lub poprostu moga zalatwic znizke. Roznie bywa, a spytac nie zawadzi. Co do polecanych workow, rekawic, itd. to uzyj szukajki bo tematow bylo sporo, a poza tym tez musisz sie zorientowac np. jakich rekawic uzywacie w klubie. Zreszta tez nie odrazu wszystko jest potrzebne na treningach, wiec najpierw technika potem worek, itd.

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2010-05-31, 18:59   

Piez napisał/a:
Możecie podać mi sprzęt treningowy i do jujitsu, który polecacie(worki, rękawice, ochraniacze, kimona etc.) z góry dziękuje.

Na początek to najlepiej najtańsze niezbędne rzeczy.

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-05-31, 19:09   

Piez napisał/a:

na treningi Bjj nie potrzebujesz nic na początek czasem widziałem że niektórzy szczękę wkładają do niektórych technik. Ale na samego bjj to z czasem będzie Ci potrzebne gi ale na początku potrenuj trochę i zobacz czy Ci się podoba bo dobre gi najtańsze nie jest.

Odpowiedz do tematu