Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 954 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-05-30, 21:14
dlaczego na bjj po wakacjach dopiero ? teraz idź , bo do wakacji to zapomnisz
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-30, 21:22
I będziesz żałował straconego czasu
[ Dodano: 2010-05-30, 22:24 ]
yaol90 napisał/a:
Ziomek napisał/a:
Nie ma ćwiczeń na rzezbe jest na to tylko dieta i aeroby. Pojęcie ćwiczenia na rzezbe to papka która rozprzestrzeniła się przez ludzi którzy nie znają się na kulturystyce.
Moim zdaniem abs 2 lepiej buduję mięśnie od a6w sam testowałem. A6w jest raczej do wzmocnienia mięśni i aby mniej odczuwać ciosy . A a6w aby mieć ładny brzuszek
Oj dzieciaku znowu sam sobie przeczysz wpierw piszesz głupotę że nie ma ćwiczeń na rzeźbę(fakt nie jest to fachowa nazwa ale każdy wie o co chodzi). A potem piszesz że a6w jest żęby mieć ładny brzuszek. hahaha dobry jesteś jedno zdanie po drugim sobie przeczy. Po co znowu zamieszanie wprowadzasz skoro Twoja wypowiedź nie dała nic wartościowego a tylko powtórzyła odpowiedzi innych-.-
Ziomek napisał/a:
ale gdy mamy fat to nie łudzmy się że będzie go widać. Nie można zamienić tłuszczu na mięśnie. Trzeba najpierw spalić tłuszcz i dopiero po spaleniu zrobić mięśnie
o to coś nowego. Nikt tutaj tego nie wiedział. kurczę książkę napisz.
Ręce opadają.
Wybacz ale człowiek popełnia błędy i powinieneś je dostrzec skory jesteś taki "mądry i doświadczony" sam piszesz głupoty jeśli nie wiesz to nie pisz. Zamiast a6w miałem napisać abs już poprawiłem.
[ Dodano: 2010-05-30, 22:26 ]
Batman napisał/a:
Ziomek napisał/a:
Ale autorowi tematu wystarczy nabrać masy i pięknie mu zacznie widać mięśnie.
Ziomek napisał/a:
Nie można zamienić tłuszczu na mięśnie. Trzeba najpierw spalić tłuszcz i dopiero po spaleniu zrobić mięśnie
autor dowiedział się co chciał temat do zamknięcia. Żeby to nie był kolejny temat gdzie jest kłótnia z Ziomkiem. ehh a ja że w końcu zrozumie.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanko:
Możecie podać mi sprzęt treningowy i do jujitsu, który polecacie(worki, rękawice, ochraniacze, kimona etc.) z góry dziękuje.
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-31, 17:08
Najlepiej się trenera zapytaj. Na sekcji wszystkiego sie dowiesz. Nie ma sensu na początek kupywać całego sprzętu.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-05-31, 17:21
Zgadza sie. Poza tym czasem trenerzy organizuja sprzet dla calej ekipy-wtedy jest taniej, lub poprostu moga zalatwic znizke. Roznie bywa, a spytac nie zawadzi. Co do polecanych workow, rekawic, itd. to uzyj szukajki bo tematow bylo sporo, a poza tym tez musisz sie zorientowac np. jakich rekawic uzywacie w klubie. Zreszta tez nie odrazu wszystko jest potrzebne na treningach, wiec najpierw technika potem worek, itd.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Możecie podać mi sprzęt treningowy i do jujitsu, który polecacie(worki, rękawice, ochraniacze, kimona etc.) z góry dziękuje.
Na początek to najlepiej najtańsze niezbędne rzeczy.
na treningi Bjj nie potrzebujesz nic na początek czasem widziałem że niektórzy szczękę wkładają do niektórych technik. Ale na samego bjj to z czasem będzie Ci potrzebne gi ale na początku potrenuj trochę i zobacz czy Ci się podoba bo dobre gi najtańsze nie jest.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy