Witam,
rocznikowo mam 16 lat, waze chyba cos kolo 65kg i nie jestem zbyt wysoki, taka parówa. Chciałbym zacząc od wakacji coś z sobą robic, sporadycznie jeżdżę na rowerze (jak jest pogoda). Kilka miesiecy temu, chodzilem systematycznie na silownie przez okres 2 moze 3 miesiecy, ale pozniej zlozylo sie tak, ze musialem przestac. Wtedy rowniez wykonywalem 6 weidera. Mysle rowniez o trenowaniu jakiejs sztuki walki, boks / kick boksing, ale uwazam, ze boks bardziej mnie kreci. W moim miasteczku nie ma zadnego klubu itp. , ale w sasiednim miescie jest wiec nie ma z tym takiego problemu. Silownie mam na miejscu, 5min drogi od domu, do tego posiadam jakies hantelki i sztange. Mysle, ze bedziecie w stanie cos mi poradzic. Jak juz pisalem, niezla ze mnie parowa.
Porozglądaj się po forum i poczytaj, zobaczysz 10(0) takich tematów, a najlepiej jakbyś spojrzał w leksykon opracowany przez forumowego speca od tego i w dział "diety", jeżeli to zrobisz, to napisz w tym, lub innym temacie co wywnioskowałeś a wtedy ktoś z chęcią Ci tu pomoże i poprawi błędy z wytłumaczeniem ich.