Witam. Potrzebuje programu ćwiczeń aby moja siła się poprawiła.
Do dyspozycji mam chankle 1,5kg, dwór, boisko i średni pokój.
Proszę przepiszcie mi dobry program ćwiczeń.
P.S. Mam 12lat
[ Dodano: 2009-07-10, 10:05 ]
A i prosze o jakieś dobre ciosy lub filmy uczące ich bo w 4klasie przez ryj od śmiecia z 3 dostałem.A bić się nie umiem bo w 3klasie prawie gościa do śpiączki doprowadziłem i był przypał u nauczycielki.
[ Dodano: 2009-07-10, 10:21 ]
Teraz bić się mniej boje ale nie trenowałem od 3klasy a jestem w 6.
_________________ Chcesz wyjść na solo?
Mam 12 na karku
FW
Wiek: 15 Dołączył: 31 Mar 2009 Posty: 84 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2009-07-10, 10:46
Lepiej zapisz się do klubu, a nie szukaj zaczepki :P W klubie się "wyżyjesz" i do tego będziesz potrafił się obronić w razie czego;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 12 Gru 2008 Posty: 57 Skąd: ze wschodu
Wysłany: 2009-07-10, 10:51
Popieram wypowiedź poprzednika FW, po za tym siłownia już w głowie i do tego plan na siłę?? sam dopiero zacząłem się w to bawić rok temu w wakacje, ale zacząłem od ogólnorozwojówki, pompki i brzuszki, nawet drążka nie miałem, co prawda masa mi nie weszła, ale dało to jako taki początek pod siłownię, teraz spokojnie mogę trenować i to robię.. ćwicz w domu z własnym obciążeniem, pompki+drążek! I we wrześniu zapisz się na jakąś sekcję, sam nic w domu nie wyćwiczysz.. to też wiem z własnego przykładu trenuję karate i nie żałuję, sporo już się nauczyłem!
A co do ankiety, walka jako sparingi na treninagch jakiejś SW? To Tak, chyba ze chodziło Tobie o coś innego..
Jeśli chodzi o ulice i takie ustawki to zdecydowanie nie. Bo jak siądzie na ciebie kilka lub kilkanascie lat starszy koles to może sie dla ciebie ciężko skończyć.
A na jakieś zawody to oczywiście pod warunkiem że coś sobą reprezentujesz.
Widział ktoś ostatnio ten filmik co 3 letnie dziecko zawodnika MMA miało pokaz na ringu ze swoim trenerem???
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-10, 14:14
5 klasiści na ulicy - powiało grozą.
W Twoim wieku to lepiej się zajmij nauką, a nie jakimiś głupimi bójkami, z których prędzej czy później (daj Ci Boże) wyrośniesz.
I proponuję popracować nad stylistyką wypowiedzi (szczególnie ortografią).