biały nie ma na to rady w wieku 13 lat nie będziesz wygladać jak z obrazka narazie Ci wystarczy że będziesz jadł zdrowo biegaj może zapisz sie na coś nie wniosłem nic do tematu ale wstrzymaj sie z odżywkami :) a i Tibex czekam na tą twoją fote "koksie"
To z odżywkami się wstrzymam ale będę ćwiczył i nie wiem dokładnie co będzie najlepsze.
Czy robić dalej a6w i coś innego?
Mam małe hantle to zawsze coś a więc jakie ćwiczenia mi polecacie?
Na początku z nikim nie będzie miał szans ( mała waga 0 pojęcia o technice, pewnie wszystkie atrybuty słabe) ale każdy ma tak na początku parę miesięcy poćwiczysz i już będziesz dobrze walczyć nic tylko chodzić na treningi i nie opierdzielać się + trening domatora.
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-16, 15:33
ABS bądź trening trójfazowy.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Na masę brzucha. A6W w młodym wieku nie opłaca się robić bo to tylko uwidocznia mięśnie (gdy widzisz już lekkie zarysy 6 ciopaka możesz robić a6w ale najpierw trzeba zrobić masę ćwiczeniem abs)
_________________ Twardziel potrafi obronić siebie. Ale twardszy jest ten kto potrafi obronić innych.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-16, 19:19
http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html tu masz link. Tylko po jakiego grzyba potrzebny Ci w wieku 13 lat kaloryfer na brzuchu? Skup się na rozciągani itp. na brzuch przyjdzie jeszcze pora.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html tu masz link. Tylko po jakiego grzyba potrzebny Ci w wieku 13 lat kaloryfer na brzuchu? Skup się na rozciągani itp. na brzuch przyjdzie jeszcze pora.
Dla dziewczyn ;D Sam mam zamiar schudnąć aby go uwidocznić. (jak się ustawię pod odpowiednim kątem do lustra to widać lekkie zarysy) :)
"pewnie mały masz ten 6 cio pak przy takiej wadze"
No bez przesady jak napnę to jest dobrze widoczny choć dawno nie ćwiczyłem.
A tego ABS to niema jakiegoś grafiku czy coś żeby mówił co i jak i ile ćwiczyć?
No ale patrząc na twoją wagę wnioskuję z tego że masz małą masę mięśni co za tym idzie mały 6 ciopak nie chodzi o to że go widać bo przy niskim poziome tłuszczu w organizmie (czyli w Twoim) łatwo o zarysy mięśni .