Obojetnie jakiej napewno. a jak cos powazniejszego bedziesz mial robione badania i to zalezy jak bardzo masz uszkodzony sluch ze tak powiem:P ale na takiej obojetniej ochronie to raczej sie dostaniesz
mam niedosłuch w stopniu lekkim to raczej sie dostane przynajmniej tak myśle
ochroniaz musi umiec obezwladnic delikwenta nie dac mu w "ryj"" moj kuzyn od dobrych 10 lat jest ochroniarzem nie powiem glownie straszy wygladem a umiejetnosci to ma z kravki tylko zalezy co ty chcesz ochraniac bo wiesz w biedronce tez jest ochrona :D a konwoje i bramki to juz jest inna bajka i z tego co widze to inne zarobki zobacz czy Ci sie nie spodobra KM Powodzenia
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-10-28, 22:45
Batman napisał/a:
a aparat sluchowy?
takie coś jest chyba tylko przy mocnym uszkodzeniu słuchu
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2009-10-28, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem ale napewno bedziesz mial robione badania... I nie jest tam tak latwo:P Musisz biegle sie poslugiwac obcym jezykiem i naprawde musisz byc bardzo sprawny fizycznie i kondycje mniec niezla... Mojego szwagra znajoma chciala isc do ochrony i wyslali ja na takie jakby praktyki do wiezienia czy aresztu i robila z tym kolesiem obchod i jak zobaczyla kolesia wiszacego na przescieradle to jej sie odechcialo mimo tego ze miala mocna psychike (ponoc) wiec trzeba naprawde psychike tez miec niezla i cierpliwosc...