1. Olej go bo jeśli on mówi że jest taki honorowy a nie chce kasy oddać to jakiś chujek i tyle.
2. Jeśli chcesz mu pokazać ze nie jesteś ciotą to podejdź sieknij mu w ryj raz drugi trzeci aż powie że ma dość i sobie wyjaśnicie i odejdź kawałek i ten swój parkour czy coś i cie nie ma ;]
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
o 10 zł to ty nie masz co się kłócić, o wiele więcej wydasz na trening jakiejś sztuki walki... Powiedzmy sobie szczerze... Albo go posiekasz albo będzie do końca życia robił z Ciebie ciote no chyba, że mu przejdzie ... on czuje nad Tobą przewage i jest lepiej pewno nastawiony psychicznie niż ty... jak nie będziesz miał wyjścia to wal w nos albo dolną szczenkę ... w innym przypadku mu zasadź dźwignie i go poduś aż bedzie blagal zebyś go puścił ... a jak będziesz widział, że nie dajesz sobie rady w starciu to pogódź się z losem i jak to robią "Parkurowcy" wixa przez plot
Co olać, co olać ? Oczywiście wiem że moja postawa może wam wydać się mocno infantylna, ale ja na miejscu autora tematu lałbym go w ryj, bez przejmowania się że mogę mu coś zrobić. On jakoś nie miał skrupułów rzucać cię cegłą w głowę, prawda ? Jeżeli nie posiadasz odpowiednich umiejętności to zapisz się na jakąś sw, najlepiej na boks gdyż tam w miarę szybko łapie się niezbędne podstawy. Naturalnie musisz pamiętać iż bójka wiąże się z różnymi konsekwencjami. Nie bój się i nie daj się gnoić, jeżeli raz odpuścisz to w późniejszym życiu da to o sobie znać, będziesz się bał interweniować w innych, znacznie poważniejszych sytuacjach.
Wysłany: 2009-07-25, 13:50
Cytat:
Nie bój się i nie daj się gnoić, jeżeli raz odpuścisz to w późniejszym życiu da to o sobie znać
z tym się nie zgodzę - kiedyś też niektórzy mnie mieli za nic - teraz to się boją nawet do mnie coś powiedzieć :)
Nie twierdze ża jak raz odpuścisz to już masz do końca życia przesrane, ale lepiej jest działać od razu. To wszystko kwestia psychiki, ty Konan sobie dałeś radę, inny może już zostać tzw. "piczką" :P