Witam!pisze do was poniewaz ,mysle ze raczej tylko tutaj uzyskam odpowiedz ,chodzi mi mianowicie o cwiczenia 6 weidera,a dokładnie o powtórzenia ,wiec tak w 3 cwiczeniu to znaczy unoszenie kolan na zmianę podtrzymujac głowę rekoma jest na poczatku 6 powtórzen,lecz te szesc powtórzen to jest na 2 kolana czyli po trzy uniesienia kolana prawego i lewego czy po 6 powtórzen kazdego uniesienia kolana,czyli razem wszystkich powtórzen 12 (lewego i prawego kolana)??prosze o pomoc ,poniewaz nie wiem czy dobrze robie. z góry dziekuje oraz pozdrawiam
Witam!dzieki za odpowiedz lecz już zacząłem robic 6 waidera ,wiec zobaczymy ,jesli po miesiacu nie bedzie efektów wtedy zaczne abs II. Nadal prosze o odpowiedz na moje w/w pytanie.
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-24, 14:40
Myślisz, że w miesiąc da się zrobić kaloryfer? Na to trzeba wielu miesięcy zróżnicowanych ćwiczeń i niskiego BF.
Ale jak chcesz to ćwicz, tylko się nie zdziw.
Jestescie kupą debili która nie potrafi czytać,czy ja napisałem ze chce miec kaloryfer????Tępaku wiem ,ze sie nie da tego w miesiac i w cale tego nie oczekuje ,lecz po miesiacu cwiczen powinno chyba raczej cos widac pojebie.Zegnam tą głupia strone
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-24, 15:51
Też mi miło dziecko, a teraz lepiej sobie idź odrobić zadanie domowe, bo źle na ciebie wpływają twoi rówieśnicy skoro masz problemy z wyrażaniem swoich emocji
A skoro jesteś taki zajebisty, to ciekawe czemu wybrałeś chyba najgorszy plan jakim jest a6w lol. Widać masz też problemy z weryfikowaniem informacji.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-09-24, 20:50
poler00 napisał/a:
.Zegnam tą głupia strone
poler00 napisał/a:
Jestescie kupą debili
Czyżby kolejny atak Joba i jemu podobnych???
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"