Chodzilem 1.5roku na KK z elementami boksu co prawda mam technike jakas tam juz nie pobije mnie 1 lepszy street fighter ale jednak uwazam ze mam za slabe uderzenie i ogolnie sile sa jakies cwiczenia na to? ps brak sprzetu ;/ mam 172cm 64kg w czerwcu 17 lat
one_love
jeśli jesteś polakiem i nim się czujesz, to nie rań polskiej polszczyzny i używaj znaków diakrytycznych np ę,ó,ł,ą,ś,ż,ź,ń,ć
bo taki tekst to źle czytać
Mawashi, Nie jest najgorzej Przynajmniej go zrozumieliśmy, bo są/byli tacy użytkownicy co pisali tak, że nie dało się ich zrozumieć nie dość, że treść ich postów była nie sklejona to jeszcze nie stawiali przecinków, co przy dłuższych wypowiedziach jest konieczne. Przy krótkich nie tak bardzo, ale jednak lepiej się czyta
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-02-13, 10:55
Drago82 napisał/a:
Ja ćwiczę uderzając łokciem o coś twardego,tak zwiększam twardośc kość piszczelowej ;)
Po pierwsze jak łokieć, to nie kość piszczelowa. Po drugie za wypisywanie głupot typu: Utwardzanie kości poprzez długotrwałe uderzanie o przedmioty, jakieś wałkowania posypia się ostrzeżenia.
P.S Chyba wyznawcy teorii ekstremalnego utwardzania kości powinni utwardzić sobie czaszkę np. poprzez uderzanie kijem bejsbolowym: W końcu da to ten sam efekt co na piszczelach: Nie odczuwalność bólu...
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-02-13, 11:12
Przecież takie zachowania są karane ostrzeżeniami ;].
Prowokacje oraz inne zachowania tego typu na przyszłość radzę zostawić dla siebie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"