Witam
Nie byłem do końca pewien gdzie umieścić ten temat ale w końcu wstawiłem go tutaj :)
Więc tak: Mam 16 lat i 1,78 cm wzrostu. Chciałbym jeszcze urosnąć kilka cm i teraz pytanie: czy da się w jakiś sposób stymulować wzrost? W jakiejś książce czytałem że można wieszać się na drążku i wisieć przez jakiś okres czasu i dzięki temu kręgi się rozciągają i można bardziej urosnąć (Mój kuzyn grający w koszykówke stosował ten patent i ma teraz 2m wzrostu, a w jego rodzinie wszyscy niscy :P). Czytałem też że można pić tran bądź mleko tuż przed snem. Czy takie sposoby coś dają czy to zwykłe pierdoły na które nie warto zwracać uwagi?
Pozdrawiam
Ja jestem w twoim wieku i mam 174, więc nie wiem po co chcesz urosnąć, bo wzrost masz w sam raz, chociaż zależy ile ważysz. Niby wiszenie na drążku daje efekty, ale marne
Wysłany: 2010-08-08, 12:36
Ja po odstawieniu ciężarów i przerzuceniu się na trening z ciężarem własnego ciała urosłem około 3-4cm. Nie wiem może to po prostu taki zbieg okoliczności albo rzeczywiście miało jakiś wpływ. Myślę, że jak będziesz żył aktywnie odżywiał się zdrowo to jeszcze spokojnie urośniesz. Z tym tranem to nie głupi pomysł ;) Jeśli masz w genach zapisane, że urośniesz to jeszcze urośniesz, bo genetyki nie oszukasz.
Witam
Nie byłem do końca pewien gdzie umieścić ten temat ale w końcu wstawiłem go tutaj :)
Więc tak: Mam 16 lat i 1,78 cm wzrostu. Chciałbym jeszcze urosnąć kilka cm i teraz pytanie: czy da się w jakiś sposób stymulować wzrost? W jakiejś książce czytałem że można wieszać się na drążku i wisieć przez jakiś okres czasu i dzięki temu kręgi się rozciągają i można bardziej urosnąć (Mój kuzyn grający w koszykówke stosował ten patent i ma teraz 2m wzrostu, a w jego rodzinie wszyscy niscy :P). Czytałem też że można pić tran bądź mleko tuż przed snem. Czy takie sposoby coś dają czy to zwykłe pierdoły na które nie warto zwracać uwagi?
Pozdrawiam
1,78 cm? :D ciekawe jak posługujesz się komputerem przy takim wzroście...
Ziomek, twój intelekt mnie przeraża. Tacy ludzie mają budować w przyszłości nasze państwo?
Żeby było prościej zapisze słownie:
1,78 cm - jeden CENTYMETR i siedemdziesiąt osiem milimetrów.
178 cm - jeden METR i siedemdziesiąt osiem centymetrów.
Porównujesz itelekt do spostrzegawczości co świadczy o tobie że nie wiesz co to jest ani jedno ani drugie więc spasuj baranie.
Widać że masz max 15 lat.
Tacy ludzie mają budować w przyszłości nasze państwo?
Haha ;D Nie jestem patriotą mam głęboko to w kontowni. Nie ja mam budować państwo tylko ludzie którzy tego chcą... sam wolałbym za granicę wyjechać. Zobaczymy jak to będzie za parę lat.
Twoją inteligencję widać po twoich postach i po tym, że po moim poście "Jest różnica między 1,78 cm, a 178 cm -.-" nadal nie zrozumiałeś o co mi chodzi.
To przez to że jestem niewyspany i nie spostrzegłem tego elementu... z początku myślałem że napisałeś 1,78m i 178cm. A ty jeszcze raz udowodniłeś to co wyżej napisałem.
Ty nie wiesz co ja rozumiem a co nie więc jeśli nie jesteś pewien nie pisz szamanie....
_________________ Ziom za ziomem za ziomem yo!
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-08-08, 17:51
halo22, jeśli już się czepiać wszystkiego
halo22 napisał/a:
178 cm - jeden METR i siedemdziesiąt osiem centymetrów.
To jest sto siedemdziesiąt centymetrów
halo22 napisał/a:
Tacy ludzie mają budować w przyszłości nasze państwo?
Pamiętaj Ty też to robisz ;)
Ziomek. napisał/a:
To przez to że jestem niewyspany
Kiepski argument.
Ziomek. napisał/a:
Widać że masz max 15 lat.
Jak ja tego nie lubię,czy tak ciężko jest się do błedu przyznać ?
Ziomek. napisał/a:
Nie jestem patriotą mam głęboko to w kontowni.
Jak czytam takie posty to jestem za aborcją.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
sorry, ale dopiero obudziłem się, a więc
a słyszeliście o wydłużeniu genitalii ??
wieszają na nim jakieś obciążniki aby był dłuższy
tak samo można wydłużyć siebie do góry bądź do dołu
więcej informacji na TEJ STRONIE
a właśnie, w każdym temacie, no prawie w każdym, jest jakaś kłótnia, jakiś spór - to DZIWNE
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"