"A jakaś wersja bardziej katolicka? " stary tym to mnie rozwaliles na lopatki...
Nightmare, nie wiem skad wzioles ze a6w to gowno, nie spotkalme jeszcz eosoby co by na cokolwiek narzekala podczas a6w, no moze zakwasy jedynie.
Mati_Talker, czym sie rozni trening w domu od treningu poza domem ? oba zajmuja tyle samo czasu, wiec brak czasu bo zapitalanie na mature to slaby argument.
Naprawde chcesz zebym sie rozpisywał na ten temat czy wystarczy ze nakieruje cie na przegladarke w celu zweryfikowania informacji ?
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
To od poczatku
A6w jw przeciwienstwie do nazwy jak cwiczacym wiadomo malo ma do aerobów czyli juz mamy 1 chaczyk nie spala tłuszczu z naszego organizmu a jesli spala to w smiesznych ilosciach.Jesli juz mówimy o spalaniu to spala mięsnie poniewaz jest zbyt duza intensywnosc..Ale powiedzmy ze jestesmy na diecie + bilans bla bla bla..Przy a6w rzezbia sie głownie górne partie miesni brzucha dolne maja zbyt mały impuls i miedzy czasie zostaja spalane przez nasz cudowny plan..Zeby tego było mało twoja cudowna 6stka weidera przeciarza grzbiet o czym przekonał sie moj koleszka z tajskiego ktory ledwo co sie schyla i z trudnoscia robi cwiczenia na brzuch czy grzbiet
Chcesz arytykułu na ten temat to zapraszam do wyszukiwarki bo ja nie mam czasu juz
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-11-30, 15:37
U mnie bardzo dobrze sprawdził się trening trójfazowy brzucha i jeszcze do niego na pewno wrócę. Dobra rzeźba na nim poszła (oczywiście wszystko wsparte poprawną dietą). ABS też dobry plan aczkolwiek lepsze efekty miałem na ww.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Ja brzucha jakos konkretnie nie cwicze na siłowni bo i tak na sw mam tego tyle ze nie moge sie podniesc z wyra przez caly tydzien a jak juz to allachy albo nogi do klaty tylko na dolna partie