Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Doping pod mma
Autor Wiadomość
falcon mma 

Wysłany: 2011-11-01, 13:51   Doping pod mma

Doping pod mma na 6 tygodni przed zawodami chodzi glownie o wydolnosc i wytrzymalosc. Trenuje 6 razy w tygodniu czymam diete. Z gory dzieki za pomoc.

Mawashi 
Savate/Tai-Jitsu/Bjj

Wysłany: 2011-11-01, 16:14   Re: Doping pod mma

falcon mma napisał/a:
Doping pod mma na 6 tygodni przed zawodami chodzi glownie o wydolnosc i wytrzymalosc. Trenuje 6 razy w tygodniu czymam diete. Z gory dzieki za pomoc.

waga, wzrost, od jak dawna trenujesz ?
co wcześniej brałeś, jakieś suple, odżywki, tabletki, pigułki cokolwiek, ile cykli już przebyłeś na tych substancjach ?
wolisz łykany czy wstrzykiwany narkotyk ?
walczysz o medale ?
jesteś w stanie poświęcić zdrowie aby osiągnąć więcej niż zwykły człowiek ?
pokaż swoją dietę, od jak dawna ją stosujesz ?
od jak dawna trenujesz mma, trenowałeś coś wcześniej ?
masz doświadczenie w braniu sterydów ?
jakiej to rangi zawody ? masz szanse zwyciężyć ?

wytrzymałość i wydolność zwiększa się np biegając :)

ps. z tych informacji co podałeś to jak wróżenie z fusów :) czyli mogę wnioskować, że mało się orientujesz w temacie

falcon mma 

Wysłany: 2011-11-01, 16:39   

Wiec tak
wzrost - 174cm waga - 75kg trenuje mma od 2 lat wczesniej boksowalerm rok 3 lata stazu na silowni. Suple typu bialko bcaa glutamina creatyny kofeina tyrozyna efedryna. kreatyne z 4 cykle 1 z efedryna. narkotyk moze byc w tabletkach i zastrzykach. walcze o medale na treningach daje z siebie wszystko i chce jeszcze wiecej. dieta 2g bialka , 4 gramy wegli, 1g tluszczu jem zdrowo duzo miesa ryb wazywa tez codziennie sa. Przed treningie jem ryz na przemian z makaronem tylko durum z piersia z kurczaka po treningu zawsze witargo glutamina i bilko. sterydy bralem tylko pod silownie testosteron z deka i wino, 2 cylke. Nigdy nie bralem sterydow pod sportywalki.

Batman 

Wysłany: 2011-11-01, 19:54   

falcon mma napisał/a:
czymam diete
nie wiem czy masz dietę, nie pytaj nas o to. My w każdym razie trzymamy za ciebie kciuki :lol:

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2011-11-02, 20:28   

W 6 tygodni nie zaszalejesz. Jedyna opcja jaką widzę:
Prop 100mg co 2 dni i ciągnąć min.8 tyg. Po tym standardowo odblok hcg+clomid. Poprawi się wytrzymałość tlenowa oraz siła statyczna jak i dynamiczna.
Ale czy na owych zawodach nie masz przypadkiem testów anty.? Jeżeli nie to pozostań przy jednym środku solo, który wykorzystasz w pełni i nie zwiększy znacząco twojej wagi!.

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

falcon mma 

Wysłany: 2011-11-02, 21:49   

Dzieki za odpowiec tez myslalem nad propem niewiem tylko jak wyglada sprawa z lydkami czy niema podobnych problemow jak przy dlugich estrach. A co sadzisz o halo wiem ze jest popularny w mma podnosi agresje?

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2011-11-02, 22:03   

Cytat:
& 24.

Doping:

◊ Stosowanie środków dopingujących pod każdą postacią jest zabronione.
◊ Zawodnicy, trenerzy, sędziowie, obsługa zawodów zażywający środki dopingujące będą zdyskwalifikowani lub usunięci z zawodów.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

Odpowiedz do tematu