Doping pod mma na 6 tygodni przed zawodami chodzi glownie o wydolnosc i wytrzymalosc. Trenuje 6 razy w tygodniu czymam diete. Z gory dzieki za pomoc.
waga, wzrost, od jak dawna trenujesz ?
co wcześniej brałeś, jakieś suple, odżywki, tabletki, pigułki cokolwiek, ile cykli już przebyłeś na tych substancjach ?
wolisz łykany czy wstrzykiwany narkotyk ?
walczysz o medale ?
jesteś w stanie poświęcić zdrowie aby osiągnąć więcej niż zwykły człowiek ?
pokaż swoją dietę, od jak dawna ją stosujesz ?
od jak dawna trenujesz mma, trenowałeś coś wcześniej ?
masz doświadczenie w braniu sterydów ?
jakiej to rangi zawody ? masz szanse zwyciężyć ?
wytrzymałość i wydolność zwiększa się np biegając :)
ps. z tych informacji co podałeś to jak wróżenie z fusów :) czyli mogę wnioskować, że mało się orientujesz w temacie
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Wiec tak
wzrost - 174cm waga - 75kg trenuje mma od 2 lat wczesniej boksowalerm rok 3 lata stazu na silowni. Suple typu bialko bcaa glutamina creatyny kofeina tyrozyna efedryna. kreatyne z 4 cykle 1 z efedryna. narkotyk moze byc w tabletkach i zastrzykach. walcze o medale na treningach daje z siebie wszystko i chce jeszcze wiecej. dieta 2g bialka , 4 gramy wegli, 1g tluszczu jem zdrowo duzo miesa ryb wazywa tez codziennie sa. Przed treningie jem ryz na przemian z makaronem tylko durum z piersia z kurczaka po treningu zawsze witargo glutamina i bilko. sterydy bralem tylko pod silownie testosteron z deka i wino, 2 cylke. Nigdy nie bralem sterydow pod sportywalki.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2011-11-02, 20:28
W 6 tygodni nie zaszalejesz. Jedyna opcja jaką widzę:
Prop 100mg co 2 dni i ciągnąć min.8 tyg. Po tym standardowo odblok hcg+clomid. Poprawi się wytrzymałość tlenowa oraz siła statyczna jak i dynamiczna.
Ale czy na owych zawodach nie masz przypadkiem testów anty.? Jeżeli nie to pozostań przy jednym środku solo, który wykorzystasz w pełni i nie zwiększy znacząco twojej wagi!.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Dzieki za odpowiec tez myslalem nad propem niewiem tylko jak wyglada sprawa z lydkami czy niema podobnych problemow jak przy dlugich estrach. A co sadzisz o halo wiem ze jest popularny w mma podnosi agresje?
◊ Stosowanie środków dopingujących pod każdą postacią jest zabronione.
◊ Zawodnicy, trenerzy, sędziowie, obsługa zawodów zażywający środki dopingujące będą zdyskwalifikowani lub usunięci z zawodów.