Gawlo Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 172 Skąd: Z Domu
Wysłany: 2007-12-21, 12:52
heheh Panowie Trenadrol to nie jest jakas odżywka jak kreatyna czy cus podobnego absolutnie nie!
Jest to silny Prohormon dlatego powinno sie go brac po ukonczeniu 21 roku zycia gdy gospodarka hormonalna jest juz unormowana.
Po ukonczeniu cyklu potrzebne jest odblokowanie poza tym 17a-methyl szkodzi watrobie wiec wypadalo by wziasc jakas oslonke.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2007-12-21, 14:25
tak metanabol to przewaznie na poczatku sie bierze a po nim cos lepszego:D wkoncu to tani interes 50zl za tabletki na jeden cykl no i jeszcze clomid na odblok 10zl od dealera(jak dla mnie) koksow a w aptece na recepte 7.50, od dealera dla wszystkich to przewaznie 40zl
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
MasterKill, praktycznie wszystkie odzywki i sterydy szkodza watrobie...
koks w strzalach jak ma szkodzic na watrobe??
kurcze czlowieku steryd w tabsach jest malo... ile jest w strzalach to glowa mala
[ Dodano: 2007-12-22, 17:26 ] MasterKill,
koks w strzalach jak ma szkodzic na watrobe??
kurcze czlowieku steryd w tabsach jest malo... ile jest w strzalach to glowa mala
Grzosyo, z tego co wywnioskowałem twierdzisz ze sterydy w strzałach nie szkodza wątrobie Chłopie wez troche poczytaj, a pozniej sie wypowiadaj, bo tak tylko wpowadzasz innych w bład
no to zacytuj cos o sterydach w strzalach... jaki maja wplyw na watrobe
Gawlo Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Gru 2007 Posty: 172 Skąd: Z Domu
Wysłany: 2007-12-22, 19:46
Grzesyo, Pozwolisz ze ja zacytuje:
" Wiadomo jednak że nadmiar krążących we krwi hormonów, szczególnie testosteronu i jego pochodnych powoduje silne uszkodzenie komórek wątrobowych."
Ty moze jest dziecko wojny i durny bo ja napewno nie Poprostu pisze jak jest. Bo taka jest prawda, niektorzy usłysza cos o koksie i zaraz gadaja to i owo, zamiast sie najpierd dokladnie dowiedziec