Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Tycho
2008-05-03, 16:36
Doping
Autor Wiadomość
KaMaSx 

Wysłany: 2008-04-29, 22:57   

moto ten 1 przykład cyklu troche lipny podałej, 2 doustne sterydy w jednym cyklu :?: nie powinno sie tak robic

Adr 

Wysłany: 2008-05-01, 04:15   

Widze, co po niektorych postach, ze ich autorzy nie wiedza dokonca o czym tak wlasciewie pisza. Mowie, Wasz chlopaki deal z tym, czy jechac na sucho, czy tez nie. Niedoswiadczonym krzyzyk na droge. Przyblize Wam teraz fragment pewnej stronki, gdzie autor pisze na temat skutkow ubocznych cyklu z meta jednego ze swoich kolegow, mysle, ze da to cos do myslenia.

"Chciałbym teraz podać przykładowy cykl osoby z mojego otoczenia(zostawię to bez komentarza). Człowiek ten zażywa dwa zastrzyki omnadren 250 tygodniowo do tego 30 mg metanabolu dziennie po zakończeniu cyklu stosuje proviron(progesteron-żeński hormon)dla "wyrównania"jak twierdzi wydzielania wewnętrznego testosteronu. Cykl taki stosuje trzy razy w roku. Rzecz,która rzuca się w tym przypadku najbardziej to duże obrzęki twarzy oraz kończyn dolnych(spowodowane zapewne niewydolnością krążenia), ponadto częste przeziębienia nawet w okresie letnim oraz bezsenność. W rozmowie przyznał się do silnych bólów głowy zaburzeń widzenia i uczucia słabości.To obrazuje "mękę" jaką sobie niektórzy "fundują" na własne życzenie. Dodatkowymi skutkami w przypadku hormonów a w szczególności leków powodujących szybki przyrost masy sa roztępy skóry.Przeważnie są umiejscowione w partiach ciała wyrażnie zwiększających swój obwód podczas treningu(np.biceps,barki). Mogą one dość znacznie "oszpecić" wygląd ciała."

Poki co warto poczytac wiecej, skupcie sie przedewszystkim na nieplanach.

http://21276.neostrada.pl/

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-05-02, 08:19   

nie mialem neta 2dni ale widze ze tu sie ostro zrobilo(troche sie zgubilem) franz ty masz swoje zdanie a my swoje i o to chodzi na forum zeby powiedziec to co sie mysli... moge ci powiedziec ze kazdy cwiczacy na silce kiedys wezmie...bank wkoncu jak sie zablokuje i nic nie bedzie szlo a bedzie chcial byc wiekszy to wezmie

FranzMaurer4444 napisał/a:
moto2004 napisał/a:
Przykładowy cykl, z małymi spadkami, dobra jakość mięśni, raczej na masę.

1 - 4 tyg metanabol 15mg-25mg (ED) everyday
1 - 8 tyg testosteron enantat 200mg (E5D) every five day
6 - 10 tyg winstrol (stanazol) tabletki 20mg-30mg (ED) everyday

Cykl na rzeźbe i spalanie tkanki tłuszczowej.

1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol

Po cyklu w zależności od trwania oczywiście odblok CLOMIDem, 15 starczy.

Jeżeli macie jakieś pytania odnoście kulturystyki, dietetyki, supli, dopingu, możecie pisać do mnie, mam spory staż i jestem modem na jednym z największych for kulturystycznych w PL. Pozdrawiam.

z całym szacunkiem moto,ale degustują mnie takie zachowania..
po co mówisz cokolwiek o sterydach??
takie cos trzeba tępić ,a nie edukować jak je używać!!!
to są leki o powaznych skutkach ubocznych i nie powinno sie ich stosowac
a jak juz pewnie zauwazyles,na tym forum sa tez niepełnoletni uzytkownicy.. i raczej nie powinienes ich edukowac na temat brania sterydow anabolicznych!!
po za tym skoro jestes moderatorem na jakims forum,to świadczy to o niskim jego poziomie
no bo na jakim ty jestes forum?"kox to podstawa?" :evil:
lepiej usuń ten post albo którś z naszych moderatorów..
nie powinno sie edukowac w zakresie uzywania sterydów,lecz raczej mowic o niebezpieczenstwach jakie groża po przez ich uzywanie..to chyba logiczne..pomysl nad tym panie wielki moderatorze :evil:

na kazdym lepszym(wiekszym) forum jest dzial doping i rozmowy na ten temat to normalka a po za tym piszesz jak moja mama.. dla niej odzywki szkodza... moto podal mi przykladowe cykle za co dziekuje a ty sie opanuj

xxwiktor05
Gość
  Wysłany: 2008-05-04, 22:37   

U mnie w pracy jest wielu chlopakow ktorzy pukneli sobie koksu, ale paru z nich zrobilo to umiejetnie. Reszta to sezonowi lub caloroczni milosnicy "tescia". Osobiscie odradzam, ale jesli juz to panowie przemyslcie naprawde co i jak wziac. Bo kiedys zdrowko moze wam nawalic przez glupote. A prohormonow ze strony www. suple.pl radze unikac.

szymas_mma 

Wysłany: 2008-05-12, 15:21   

Trenadrol to gówno!! odradzam jak nic innego, juz lepiej lykać metke jak to gówno, zrobi wam to normalnie rzeszoto z wątroby! Lepiej to odpuście sobie dobrze radze. taka moja mala sugestia od kogoś co juz troszke widział i wie.

dobrze napisales ale zeby nie robic balaganu pokasowalem niepotrzebne posty a twoj zmienilem zeby byl juz porzadek(tamtej rozmowy z franz'em jakby nie bylo):PP Pozdro od moderatora

szymas_mma 

Wysłany: 2008-05-13, 16:37   

Widzę że temat troszkę ucichł więc postanowiłem podać mój new :!: cykl na rzeźbę.
Proszę o nie komentowanie w stylu: ale to jest zjebane, co ty pierdolisz itp. dyskutujmy normalnie :D

krótki bo krotki al zawsze:

1 - 8 omka 250 co 7 dni
1 - 8 efka
1 - 3, 6 - 9 oxyflux

Do tego dieta na 140 gr białka, 300gr. węgli, do 30gr. tłuszczu myślalem nad CKD ale chyba bym nie dal rady, nie podchodzi mi ta dieta.
treningi mam poniedzialek, środa, czwartek, sobota, są to treningi BJJ. Co dzień bieg po okolo 45 minut. Malo alkocholu, imprezowy chłopaszek zemnie i raz n tydzien pozole się rozerwać(wiem, wiem nie powieninem).

no i tak by to bylo na tyle 8-)

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-05-13, 19:16   

jak dla mnie to spoko cykl ja teraz tez bede mial moj pierwszy slaby bo slaby wole nie zaczynac mocno:D szymas a powiedz dajesz rade utrzymac diete?? bo ja nie moge chociaz bym sie spial ale nydyrydy :-P

szymas_mma 

Wysłany: 2008-05-14, 15:08   

Diete staram się trzymać ale jak wracam po imprezie to już nie daje rady jem co mam pod ręką :D Ale na pewno staram się jeść jak najmniej słodkich rzeczy typu czekolada, mars, kit kat... oczywiście od czasu do czasu zjem babcijny placek ale też nie a dużo, nie jestem jakimś koksem który musi nie wiadomo jaką diete trzymać żeby były przyrosty.

Polecam stronkę APZ-tu są tam diety na różne ilości kalorii ja wybrałem tą na 3200 i troszkę zmodyfikowałem.

nie poadajmy w paranoje jedzmy normalnie z umiarem i wywalmy słodycze, chyba że nie możemy się powstrzymać to zrobmy sobie dzień oszukiwania(też z głową;p)

Odpowiedz do tematu