Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-11-25, 16:01
Fajnie ,że załozyłeś taki temat.Ja sie na tym nieznam i z checiom poczytam co piszą o dopingu inni.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Uwazam, ze przyrosty po tym (chodzi mi o sterydy) sa ogromne, tak samo jak skutki uboczne. Odradzam całkowicie, zamiast tego polecam jakąś odżyweczke o działaniu anabolicznym
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2007-11-25, 17:22
o dzialaniu anabolicznym to zwykla kreatyna:D a skutki uboczne przy niektorych sterydach nie sa wcale duze np deka praktycznie nie ma skutkow ubocznych.... po metce wyskakuje w hu*************** pryszczy i psycha zjechana troche, srednie przyrosty tych slabszych sreryd to granice 25kg na sztandze w ciagu cyklu
no chodzilo mi ze nie ma az tak widzocznych skutkow ubocznych...
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Ostatnio zmieniony przez MasterKill 2008-01-07, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie ma skutków ubocznych Co Ty piszesz A podwyższony poziom testosteronu, blokowanie HPTA, rozrzedzenie krwi, trądzik...to nie są skutki uboczne ?
Zresztą odsyłam Cie do lektury o wszystkich sterydach http://sterydy.net/sterydy/deca_durabolin
Najwiecej skutkow ubocznych ma "anapolon". Jest to bardzo silnie działajacy steryd( do 10kg masy na cyklu). Polecany jest koksiarza tym, którzy siedzą na igłach najdłuzej!!(anapolon jest w tabletkach)
Wysłany: 2007-12-19, 21:50
no to chlopaki mam dla was nowa "odzywke" dlaczego napisalem w cudzyslowiu sami sprawdzcie... Nie wiem czy jest to nowosc ale ponoc zajebiste(nie wiem czy cenzura jest potrzebna przy tym slowie:P) Jest to "odzywka" o nazwie Trenadrol...
Trenadrol
Super anabolik!
Super anaboliczna formuła Trenadrol (17b methoxy-trienbolone) jest niemal 4 x silniejsza niż popularny steryd anaboliczny, znany jako trenbolon. Szacuje się, że działanie anaboliczne Trenadrol jest blisko 200 razy silniejsze niż metyltestosteronu. Trenadrol nie jest zwykłym produktem pro hormonalnym. To specjalnie zaprojektowana formuła o podwójnym działaniu. Poprzez silnie anty kataboliczne działanie i wyzwalanie IGF-1 powoduje spektakularny wzrost masy mięśnia oraz efekt niesamowitej rzeźby.
Najważniejsze cechy produktu:
· Gwałtowny wzrost masy mięśnia
· Utrata tłuszczu i poprawa definicji
· Rozrywająca pompa i wzrost siły
· Nie aromatyzuje, nie powoduje retencji wody
Twierdzimy, że ze względu na mechanizm działania, Trenadrol jest najsilniejszym dostępnym dzisiaj środkiem pro hormonalnym. 17b methoxy-trienbolone wykazuje trzykrotnie wyższe powinowactwo do receptorów androgenowych niż czysty testosteron. Związek ten po przedostaniu się do krwioobiegu i związaniu z receptorami androgennymi wykazuje specyficzne działanie anaboliczne. Powoduje wzrost tempa syntezy białek mięśniowych, co daje efekt szybkiego zwiększenia beztłuszczowej masy ciała. Wtórnie powoduje także ograniczenie nadmiernego apetytu, co stymuluje zmniejszenie się depozytu niechcianego tłuszczu. Jednocześnie Trenadrol wykazuje działanie antykataboliczne, polegające na zatrzymaniu rozpadu białek mięśnia i aktywowaniu w zamian tłuszczu jako substratu energetycznego. Dlatego 17b methoxy-trienbolone może być stosowany zarówno w cyklu zwiększania masy ciała, jak i redukcji masy ciała z nastawieniem na definicję. Co ważniejsze, nie wykazuje przy tym tendencji do wiązania się z aromatazą i reduktazą, co sprawia, że środek nie powoduje retencji podskórnej wody i nie przekształca się do DHT. Uważa się, że 17b methoxy-trienbolone wzbudza wydzielanie silnego anabolicznego hormonu IGF-1, który powoduje przyśpieszenie budowania mięśnia i spalania zapasów zmagazynowanego tłuszczu.
UWAGA!
Produkt nie może być stosowany przez kobiety i osoby poniżej 21 roku życia.
Produkt może powodować wzrost agresji i libido(bardzo ciekawe:P). Może wystąpić wzrost ciśnienia tętniczego krwi. Nie do końca wiadomo, czy i w jakim stopniu 17b methoxy-trienbolone jest toksycznym dla nerek.
oto co znalazlem na jednym z forum spojrzcie na zdjecia tego kolesia przed i po cyklu
Wysłany: 2007-12-20, 14:28
hehe moi dwaj kumple z silki tez maja po 17 jak im pokazalem ten produkt za 2 godziny po dluzszym zastanowieniu zamowili 2 opakowania:D czekam az zaczna cykl zobacze ile im to dalo jak duzo to tez zamawiam:D fakt ze mozna to uznac za doping ale co mi tam:D albo to zamowie albo xpand...
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-20, 16:14
Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem kupywania nowości tego typu wole jak ktoś wypróbuje ,a potem jak działa to sam biorę (nie chodzi tu o odżywki bo oczywiście nie biore).Jednak moim zdaniem ten produkt zanim wejdzie do szerszego użytku to powinien byc dobrze sprawdzony.Bo z nowościami róznie bywa.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"