Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
metka
Autor Wiadomość
magik

Wysłany: 2008-10-03, 13:18   metka

czesc wam mam 17 lat chcialbym wrzucic na cykl 100 tabletek mety i odpowiednia dieta czy mi po tym pojdzie czy nie bardzo staz na silowni 1,5 roku szczupla budowa

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2008-10-03, 14:17   

Jeżeli mi się dobrze wydaje to mając 17 lat masz i tak bardzo dobre warunki na porządne przyrosty. Nie po to wymyślono powiedzenie "Hormony ci buzują jak u nastolatka" (lub inne temu podobne :-) ) żebyś jeszcze bardziej je "wzburzył". A co do stażu to no nie za długi (jeżeli chodzi o sterydy), i jeszcze do tego coś chyba u ciebie z dietą nie tak skoro po takim okresie określasz się mianem "szczupły". Weź się do roboty i ciężkiej pracy, a nie na skróty jedziesz. A jeżeli za dwa lub trzy lata będziesz uważał że nadal potrzebujesz "metki" to ją kupisz i tyle.

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

magik

Wysłany: 2008-10-03, 14:39   

no tak ale ja takiej budowy jestem sczuplej i chudziutkie miesnie mam wiec jak sie poszerzyc zgestinc bez sterydow>

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-03, 14:53   

dobry trening, dieta+suple i odzywki = masa. Nie trzeba odrazu po koks siegac

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2008-10-03, 14:53   

Dokladnie za wczesnie - ale moge sie zalozyc to i tak jak grochem o sciane.

Poza tym jesli jestes zatwardzialym endomorfikiem wynikajacym czysto z genetyki to ci nawet sterydy nie pomoga bo wkoncu cykl kiedys przerwac trzeba.

A tak wogle radze wiecej diety i przede wszystkim pracy, a dopiero potem za dopalacze sie bierz 8-)

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-03, 15:01   

Shinra ma racje, my teraz bedziemy Ci gadac ze nie masz brac itd, a pojdziesz na dwor i kumpel Ci powie ze masz wziasc bo jest za*ebista i wezmiesz

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-10-03, 16:08   

100 tabletek ci starzczy na pierwszy cykl bierz piramidalnie czyli np 1tydz 2tabletki 2 tez 2 trzeci tydzien 3 czwarty 3 i piaty 2 cos takiego oczywiscie do tego dieta bo bez diety metka ci nic nie da za bardzo witaminki no i na podtrzymanie cos azotowego albo jakis stak zwykly no i odblok (clomid)

FranzMaurer4444 
Kierownik

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-10-03, 18:10   

KaMaSx napisał/a:
dobry trening, dieta+suple i odzywki = masa. Nie trzeba odrazu po koks siegac

podpisuje sie pod tym.

Dawidtkd

Wysłany: 2008-10-03, 18:11   

Przy 100 mało kto robi odblok ; d chociaż w wieku 17 lat się by przydał.
Co do prania piramidalnego - wg mnie to już przeżytek. Nie ma sensu na taką zabawę. Zacznij od 2-3 na 1 tydz i potem ciagle 3-4 do konca.

Ale w tym wieku nie ma co jak dobra dieta + suple + git trening.
Bo chcąc nie chcąc dieta to ~ 70% efektów. Reszta suple i regeneracja..

MasterKill 

Wysłany: 2008-10-03, 18:56   

on sie chyba pytal o metke a nie o suple... po co mu piszecie ze ma suple i diete robic przeciez jak chce to i tak wezmie metke

Amadi 

Wysłany: 2008-10-03, 21:51   

Cytat:
on sie chyba pytal o metke a nie o suple... po co mu piszecie ze ma suple i diete robic przeciez jak chce to i tak wezmie metke

Ale odradzamy bo to głupota.

MasterKill 

Wysłany: 2008-10-03, 22:07   

dla mnie to nie glupota... wszystko jest dla ludzi kolega i tak ta mete wezmie

Dawidtkd

Wysłany: 2008-10-03, 22:36   

To prawda. Chęć rośnięcia jest większa niżeli wszelkie wskazówki starszych kolegów. ;)
Nawet jak już będzie brał to :
Dieta konieczna !
Do mety bierz se osłonki Esseliv na przykład, 1 tabletka do 1 tabsa mety.
Mete łykasz podczas lub po posiłku. Tabsy rozkładasz na cały dzień , Następny po 5-6h od pierwszego.
Przydało by się też diete uzupełnić jakimś białkiem.
Po 100 tabsach odblok wg mnie nie potrzebny, ale wg uznania - jak chcesz to clomid, 5h po ostatniej tabletce pierwsza porcja.
Tydz przed zakończeniem cyklu dobrze by było jakbyś wziął jakąś kreatynę , ew xpand / nitrobolon. Więcej z mety ci zostanie tych mięśni ;) I po cyklu jeszcze hepatil na regeneracje wątroby ; d i bez przypału.
Tyle ode mnie jak się zdecydujesz.

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2008-10-03, 22:45   

A ja napisze: Poczekaj, "rozwiń" do końca swoje "body" i dopiero później bierz się za wszelkiego rodzaju doping. Wiem, że temat ma zamiar pomagać w "cyklach" z między innymi "metką" i nie będę się czepiał, jeżeli zwróci się o pomoc 22 latek z 4 letnim stażem na siłowni. Ale kiedy widzę tematy w tym dziale napisane przez osoby nie przekraczające nawet "dojrzałości prawnej" (i dodam, że sam jeszcze nie skończyłem 18) to czasami się zastanawiam, czy nie powinni trafić do "Księgi Rekordów Darwina".

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-03, 22:52   

jak juz chce brac to piramidalnie nie ma sensu, jak kilku kumpli bralo to niektorzy sobie rozkladali na miesiac, nie ktorzy na wiecej, a najlepsze efekty mieli Ci co cala pake wszamali w 3 tygodnie :lol: ale i tak nie polecam

Odpowiedz do tematu