Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Metka
Autor Wiadomość
Vadron 

Wysłany: 2011-04-20, 20:15   Metka

Witam, otóż za jakiś czas zamierzam zrobić cykl na metanabolu.
Ten cykl będzie na 100 tabletkach (1 tabletka = 10mg).

Zastanawiam się jak to brać, otóż który według was wariant będzie lepszy ?

1) Sposób
Np. zaczynamy od piątku, cykl będzie trwał 4 tyg, więc :
Piątek - 1 tabletka, Sobota - 2 tabletki, Niedziela - 3 tabletki
Potem codziennie po 4 tabletki, a gdy zostanie 6 tabletek to schodzić powoli (z 4 na 3, etc.).
Czyli był by to okres przyjmowania 40 mg, przez 3 tyg. (Oczywiście tabletki w różnych porach)

2) Sposób
Również podobny system, lecz zaczynamy od Soboty, a w poniedziałek bierzemy 3 tabletki, i tak do końca jak nie zostaną 3 tabletki.
Więc był by to okres brania metanabolu przez 5 tyg. w dawkach 30 mg na dzień.

Który z tych wariantów będzie lepszy na pierwszy cykl ?

Pozdro

Hath 

Wysłany: 2011-04-21, 19:22   

Ani jeden ani drugi. Z dawkami 30-40mg dziennie tylko krzywde sobie zrobisz. Tym bardziej ze to pierwszy cykl. Przede wszystkim podaj swoja wage.
Domniemam ze meta rosyjska.

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2011-04-21, 20:40   

Jeżeli produkt Jelfy (choć na pewno nie, ponieważ tabsy mają po 10mg), 20mg codziennie, (przy Razaku i innych podobnych 25mg) z czego dawka rozdzielona w ciągu dnia na 2/3 porcje. Odblok Clomidem po zakończeniu kuracji obowiązkowy. Jakie osłonki na wątrobę masz zamiar załączyć?

Co do Piramidek: Nie zmniejszają toksyczności preparatu, a jedynie przedłużają cykl, który obciąża znacząco wątrobę.

P.S Nolve, posiadasz w razie "W"?

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Vadron 

Wysłany: 2011-04-22, 14:49   

Tak, posiadam nolvadex... Do tego będę mam zamiar brać multiwitamine(1 tabletka), 2 tabletki cynku + witamina c, glukosamine, omega 3 oraz zastanawiam się nad witaminami B Complex (Komplet witamin z grupy B). A co do osłonek, nie mam pojęcia jakie - bo mieszkam w irlandii, pójdę do apteki i kupie najlepsze osłonki na wątrobę nie zważając na cenę.

Co do metki, zapomniałem od jakiego producenta jest, bo jeszcze jej nie posiadam (czekam, dopiero ma przyjść), jak się dowiem to napiszę. Ale żadna z tych firm co pisał Lucjusz1992.

Moja waga to 99 kg.

Pozdrawiam

Hath 

Wysłany: 2011-04-22, 15:58   

Przy takiej wadze smialo mozesz brac 30mg dziennie. W miare rownych odstepach czasu,najlepiej jedna tabletka (10 mg) co 4 godziny. Do kazdej dawki mety bierz 1-2 kaps essentiale forte albo esseliv (oslonki watroby). Opcjonalnie lakcid jako oslona zoladka.
Po cyklu hepatil.
Odblok zaczyna sie po 12h od przyjecia ostatniej dawki. Trwa zazwyczaj 7-10 dni w tym czasie bierzesz clomid 50mg.

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2011-04-22, 17:38   

Do postu wyżej dodam jedynie, że jeżeli mieszkasz w Irlandii, zainwestuj również w osłonki ogólne takie jak:
http://www.paker.co.uk/pr..._caps,1028.html
lub
http://www.paker.co.uk/pr...90_caps,53.html

O zdrowie należy dbać.

Podsumowując:
Clomid
Nolva
Osłonki na wątrobę
Kompleks witaminowy
Osłonki dla organizmu

Przy posiadaniu tego zestawu możesz być pewny (choć nie w 100%), bezpiecznego cyklu.

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

Kary 

Wysłany: 2011-04-22, 17:47   

Osłona na wątrobe Esseliv lub Essentiale Forte w każdym bądź razie żadnego sylimarolu bo to w ogóle nie działa, możesz też pomyśleć o ochronie bebechów, no i dbaj o diete, jeśli witaminy na bombie to ciekawym pomysłem by był Animal Pak bo masz tam wszystko co Ci potrzebne będąc na "ON" w dużych dawkach ;-)

Odpowiedz do tematu