Wysłany: 2009-03-06, 11:13 Po czym robią się flaki?
Tak jak w temacie. Interesuje mnie od jakich sterydów może i niektórych suplementów lub odżywek flaczeją mięśnie, a także można nabawić się przerośniętej wątroby itp. Z góry DX.
_________________ GOLD SHOT
Ostatnio zmieniony przez Przemi 2009-03-07, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
miesnie "flaczeją" z powodu tego,ze gdy pzrestajesz cwiczyc z roznych powodow,to masz rozciagnieta skore od miesni ktore kiedys tam byly,a pozniej "znikly" i stad masz flaki i obwisajaca skore.tak najprosciej to tlumacze ja;-]
nie ma takich sterydow ze np te wezmiesz i po tych nie spada.spada po kazdych jak przestajesz brac albo cwiczyc,albo to i to.cudów nie ma.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-06, 21:55
Swoją drogą ciekawe określenie: "Flaczeją" No i nazwa tematu he.
Co do "przerośniętej" wątroby (też ciekawie ujęte ) : Jeżeli masz "prawidłowo" rozpisany cykl, oraz zadbasz o osłonki, dietę itp. zmiany które dokonują się w strukturze wątroby, są odwracalne.
I jeszcze nie spotkałem się, oraz nie wyczytałem jakiś wspomnień, komentarzy opisujących zmiany w strukturze narządów po suplemencie. Rozumiem, że nie którzy nie tolerują owego specyfiku, problemy "żołądkowe" to chyba najczęściej spotykane dolegliwości.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"