Ja osobiście stosuje w sytuacjach kiedy padam na twarz.. a nie mogę czyli np. podczas sesji. Jako iż stosuje metodę nauki na dzień przed egzaminem to bywa zbawienne.
Kiedyś probowałem jako spalacz tłuszczu brać przed treningiem (efedryna + aspiryna + kofeina) ale nie polecam koszmarna potliwość i o wiele szybciej się meczy (ma sie powera na początku treningu a po 30 minutach serce walki i raczej to nie jest miłe uczucie)
Jeżeli chodzi o stosowanie w celach "naukowych" to polecam: 5 tabletek + filiżanka kawy z 2 łyżeczek. Efekt uboczny jest taki że jak sie weżmie coś takiego o 20 to do 3-4 nad ranem się nie zaśnie ;]
Brałem kilka razy ów tussipect. Także polecam.
Kilka razy stosowałem do treningów - i o dziwo mi się dobrze trenowało. Lecz racja podwyższona potliwość. Elegancko stosuje się do nauki - te skupienie ; o
_________________ 8 lat Taekwondo ITF
1 rok Kick-Boxing
A teraz przerwa w SW i tylko siłownia :)
Przed walka z 2 red bullami efekt dobry.
Daje kopa. Pierwszy raz az w glowie sie przewracalo ogolnie efekt gdy bieze sie za czesto zanika wiec raz na jakis czas przed waznym starciem polecam.
Wysłany: 2009-03-04, 10:01
kto szuka ten znajdzie ;] weźcie pod uwagę, że nasz organizm bardzo szybko przyzwyczaja się do efki i każda kolejna dawka powinna być teoretycznie 2x większa
kupisz w aptece normalnie. słyszałem ze panienki przed disco biorą po 10 tabsów żeby mieć banie. osobiście tego nawet na oczy nie widziałem. podobno jest to w postaci tabletek i syropu.
Teoretycznie tussipect jest na receptę od 2007 roku, ale trzeba pochodzić trochę bo nie w każdej aptece dostanie się go bez recepty.
A tak ogólnie to nawet na buteleczce jest napisane, żeby nie stosować przed zawodami sportowymi go, i efekty przy przedawkowaniu to jest podniesione ciśnienie krwi i pobudzenie. Tak piszą na etykietce;p
A, że panienki biorą przed dyskoteką to pierwszy raz słyszę, ja stawiałbym na groszki albo coś w tym rodzaju.
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee
wolą przedawkowac lek za parę zł i miec banie niż motac się z nie ciekawymi goścmi którzy w dodatku mogą im dac nie pewny towar, do tego nikt cie nie zgarnie za kupowanie leku w aptece a za motanie się z dragami na disco jak najbardziej.
Warto zauważyć, że Tussi powoduje pobudzenie tylko przy dostarczeniu dużej ilości węgli. Na diecie ujemnej powoduje zamułkę i szybszą redukcję tłuszczu.
jop, osobiście nie tykam tego bo mi żal zdrowia, ale effi odpowiednio wykorzystane nie ma skutków ubocznych. Co innego jak jakiś nie zbyt mądry(mówiąc delikatnie) nastolatek łyknie na raz 200-300g effi(np. 2 syropy) i mu serce wysiądzie.
Z tego co słyszałem nadużywane przez studentów. U mnie na siłowni był student, który miał stan przedzawałowy po tussipecie tzn zasłabł i nie czuł bodaj prawej strony prawie. Następnego dnia szukał recepty