Witam, chciałbym się zapytać czy sam winstrol w postaci tabletek 100 x 10 mg da efekty?
Dokładniej chodzi mi o rzeźbę i siłę, żadnej masy
Proszę tylko o uzasadnione odpowiedzi, z góry dzięki.
(Także proszę o niekrytykowanie mojego wyboru jak i nie odradzanie mi cyklu.)
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Przede wszystkim rzeźbę robimy dietą a co do brania wina solo to moim zdaniem głupota lepsze jest łączenie go z np. prop/prolo/npp najpierw z 1-8 test + wino 4-8 a przede wszystkim pamiętaj ,że od razu się za sterydy nie bierz bo bez odpowiedniej wiedzy tylko sobie zaszkodzisz najpierw dieta/trening później suplementy a sterydy to sam już zastanów się czy warto
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!
ja myślę że oczekiwał odp : Tak ja też biorę i super rzeźba w tydzień bez diet i męczenia... niestety się pomylił....
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Niestety duża liczba osób tak niestety myśli ,że formę nie robimy my a środek ,który bierzemy
patrząc 2 lata wstecz sam tak myślałem. Całe szczęście że mam kolegów którzy powoli mnie uświadamiali. Potem fora sportowe też zrobiły swoje.
Dostęp do wiedzy jest ogromny a kto chce to ją znajdzie Ja sporo zrozumiałem na temat kulturystyki i kiedyś w planach miałem starty jednak wybrałem zdrowie a nie faszerowanie w siebie środków farmakologicznych po to by zrobić formę ,która będzie w stanie powalczyć z ludźmi na scenie
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!