Chwalcie się jakiej muzyki słuchacie. Jakie są Wasze ulubione albumy, piosenki, wykonawcy, zespoły itp.
No więc ja słucham głównie trash metalu, i rocka Z zespołów najbardziej lubię Metallicę i Linkin Park. Ulubiony wykonawca to Freddy Mercury, Chester i James Hetfield.
Ulubiony albym to "Master of Puppets" Metallici :D
Pozdrawiam ^^
ja ogólnie wszystko co mi wpadnie w ucho ale przeważnie to zatrzymuje sie na :
HardStyle (Angerfirst) , Rock , Metal ( Slipknot) , Postgrunge ... czasem hip-hop ale tylko zagraniczny ... bo niestety ten polski kojarzy mi sie z chłystkiem z telefonem w ręce i na fula leci Peja 'Szacunek ludzi ulicy ' czy cos innego ;-] ,
Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 603 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-12-09, 14:53
Rock, Metal, trochę reggae i The Prodigy Dużo by wymieniać, bo zespołów ciągle przybywa, ale tak z klasyki to Slipknot, Metallica, Linkin Park, Limp Bizkit, Deftones itp.
ja słucham Punku ale tylko polskiego Włochaty,Dezerter,KSU,Sedes,Siekiera,uliczny opryszek itp. ostatnio dzieki Borucie ściągnołem nowy album the Analogs polecam fanom tego gatunuku