Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Cicho-Ciemny
2009-02-08, 13:59
Fani hip-hopu, łączcie się :D
Autor Wiadomość
Toko 

Wysłany: 2008-08-28, 11:59   

Nie, ale stają się agresywni co widać po odpowiedziach które do mnie kierujecie.

Były też inne eksperymenty, np. na roślinach, jednym puścili metal, drugim klasykę. Pierwsze zwiędły, a drugie nie dość że były duże to jeszcze przechylały się w stronę głośników.

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-08-28, 12:19   

z tego co zrozumialem to jednej grupie puszczono hh z metalem... z metalem to sie nie dziwie ze sie zagryzly:D

Toko 

Wysłany: 2008-08-28, 12:23   

Nie chodziło o to, po prostu były 2 grupy, 1 z metalem a druga z hip-hopem i efekt był taki sam, napisałem tak w skrócie bo nie chciało mi się dłużej pisać.

_grucha 

Wysłany: 2008-08-28, 12:30   

Toko napisał/a:
Hip-Hop?? Tego ryku i łomotu nie da się słuchać. Wiecie co to jest prawdziwa muzyka? Pewnie nie słuchaliście jeszcze Nickelback, Avril Lavigne, Hilary Duff, Dj Bobo, Britney Spears, EliZe i innych fajnych piosenek.

co ty piszesz człowieku zastanów sie. pozatym ten temat dla fanów jak wskazuje nazwa a nie dla przeciwników hip-hopu.

u mnie hip hop nie wywołuje agresji. raczej daje motywacje. może troche agresji sie. załączy, ale takiej pozytywnej. hip-hop rządzi i piszcie co chcecie. słucham wszystkiego co wypisaliście wyżej poza K44. 8-)

FranzMaurer4444 
Kierownik

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-08-28, 12:51   

jakub126p napisał/a:

-Wojtek sokół !!!(Firma)

PROSTO. ,a nie Firma.

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2008-08-28, 12:59   

hehe czlowieku uno to nikt tu nie jest agresywny bo ciezko sie rzucac do wlasnego monitora :-P . Dos to sa gusta i gusciki a ten temat jest taki a nie inny wiec nie mow ze sie do ciebie ktos rzuca bo masz inne upodobania :roll: . Tres to co test na gryzoniach ma wspolnego ze sluchajacymi muzyki. Cuatro to sam slucham roznej muzy z roznych czesci swiata i chyba z kazdego gatunku (pomijam pipo polo i inne shity), ale nadal nie wiem co rap ma wspolnego z klasyka a tym bardziej z tym wyploszem britney. Cinco to wrocmy do tematu bo sam juz pieprze nie na temat :-P

Atomic 
UFC fan :)

Wysłany: 2008-08-28, 13:20   

Toko to chłopak, który słucha Britney Spears i uważa że szczury mądrzeją od
Muzyki klasycznej bez komentarza.

Wszystko zależy od charakteru, oraz od tego co ma się w głowie
a nie jakiej muzyki sie słucha.

Squady: Killaz Group, Sllums Attack, 52 Dębiec, WWO, Molesta Ewenement,
Płomien, reszty nie pamiętam :mrgreen:
MC's: Borixon, Kajman, Mes, O.S.T.R. Reszta MC jest w tych squadach co podalem
powyżej. :-D

Jakub 
WASZ GÓRU I MASSTER

Wysłany: 2008-08-28, 13:26   

E nikt nie słucha Mezia czy Donia :C :D

Teo 
Inny niż WSZYSCY

Wysłany: 2008-08-28, 13:29   

ło matko, posty Toko calkiem fajne, troche humoru wniosly do rozmowy :-D a ktorych MC i skladow nie trawicie? ja nie lubie Reda, Pono, Fu, za Pihem nie przepadam <drazni mnie jego glos (jakby chcial plakac), ale ma kilka fajnych kawalkow>. a co myslicie o albumach, ktore wyszly w ostatnim czasie? yo.!

FranzMaurer4444 
Kierownik

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-08-28, 13:36   

mnie wkurwia Tede .
po za tym hiphopolo-Liber ,Mezo..TEKA...

Toko 

Wysłany: 2008-08-28, 13:42   

Dobra, słuchajcie czego sobie chcecie. Ja słucham tamtych piosenek bo mi się podobają i można się skupić. Bez urazy do nikogo ale nie lubię łomotu i częstych przeklęstw, tym bardziej że się nimi nie posługuję. Słucham takiej muzyki i uszanujcie to, a jak wam się nie podoba to powiedzcie dlaczego? Melodia za wolna??

A tak przy okazji to 2 piosenki Mezo mi się podobają.

Jakub 
WASZ GÓRU I MASSTER

Wysłany: 2008-08-28, 13:48   

Ja napiszę tak nie mogę lubić tych kolesi bo ich nie znam ale napiszę ze ich nie słucham tak bedzie najpoprawniej. E to bedzie tak

Mezo
Donió
Liber
18L
Tede
Killaz Group
i to będą chyba wszyscy

Teo 
Inny niż WSZYSCY

Wysłany: 2008-08-28, 13:55   

Toko, proszeeee... Nie dobijaj ludzi. Rozmowa dla FANOW HIP-HOPU, jak nie masz czegos sensownego do powiedzenia to nic nie mow. Nikt nie zmusza Cie do udzielania sie w tym temacie. Zaloz sobie temat "Muzyka pop" "popkultura" czy co Cie tam jeszcze interesuje i wtedy bedziesz mogl wymienic poglady z ludzmi, ktorzy maja poodbne gusta do Twoich. Amen.
PS: Jakub, Tedego i Killaz Group polecam. Tede - zwlaszcza woluminy dj'a buhha ;-)

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-08-28, 14:15   

jedyna piosenka z mezem ktora mi sie podoba to duze pe,mezo-nasze zycie

jakub126p 
Karate Tsunami

Wysłany: 2008-08-28, 16:13   

Tokyo powiedział:
Hip-Hop?? Tego ryku i łomotu nie da się słuchać. Wiecie co to jest prawdziwa muzyka? Pewnie nie słuchaliście jeszcze Nickelback, Avril Lavigne, Hilary Duff, Dj Bobo, Britney Spears, EliZe i innych fajnych piosenek.

Dobra człowieku, miej swoje zdanie, ale nie wpitalaj się z tymi "piosenkami" do tematu dla fanów HH
ps: posłuchaj sobie kawałków Limpa(sory :) ) pt: "Britney you sucks!" :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu