Wyszła już, bardzo dobre bity, flow i teksty też dobre. Nie trawię tylko pierwszego kawałka, a najbardziej mi się podoba ostatni kawałek . Pamiętam że dla chyba Jonaka Bezimienni zrobili też kawałek który puścił jak wychodził na ring, ale kawałek Firmy jest naprawdę na wysokim poziomie .
wracając do beefu między Tede a Peją (wywiad w którym Tede mówi o całej akcji i zamieszaniu po Zielonej Górze, i opisuję akcję z Kołobrzegu jak było naprawdę a zresztą sami zobaczcie)
http://cgm.pl/video.php?video_ID=3811
jak dla mnie Tede 100% racji
_________________ Jeśli walczysz, rób to z honorem
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-10-11, 13:50
A ja nawet nie słuchałem tego beffu mam wyj***** na niego, polecam nową płytę pyska naprawdę dobry materiał
Dla mnie to coś jak płyta Chady , tylko że jeszcze lepsza. Mam na myśli że od pierwszego do ostatniego kawałka jest zaj*bisty klimat, wszystkie kawałki na wysokim poziomie i nie ma żadnego który by się nie spodobał... Też POLECAM tylko kupić a nie ściągnąć ;) Zostaje czekać na THS Klikę , jeśli się nie mylę to płyta będzie się nazywać "Pióro i kartka"
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-10-12, 15:07
kosak napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
polecam nową płytę pyska naprawdę dobry materiał
Dla mnie to coś jak płyta Chady , tylko że jeszcze lepsza. Mam na myśli że od pierwszego do ostatniego kawałka jest zaj*bisty klimat, wszystkie kawałki na wysokim poziomie i nie ma żadnego który by się nie spodobał... Też POLECAM tylko kupić a nie ściągnąć ;) Zostaje czekać na THS Klikę , jeśli się nie mylę to płyta będzie się nazywać "Pióro i kartka"
No płyta Chady bardzo dobra szkoda, że go przymknęli chłopak od mnie z dzielni był, THS tak samo od mnie :P
Hmm... Chada z Grochowa , a THS chyba reprezentuje Gocław z tego co mi wiadomo, nie znam się na warszawskich dzielnicach ale z tej samej dzielnicy to chyba nie są Co do beefu Tede-Peja to dla mnie Tede wygrał już na starcie , w erracie sypnął argumentami a w wywiadzie powiedział że jeszcze mu się one nie skończyły ;) Peja natomiast jechał po nim , praktycznie bez argumentów . Powinien się chociaż przyznać do błędu, że nie powinien podsycać tłumu do linczowania tego barana co przyszedł pokazywać faki na koncercie, a nie teraz robi sobie z Tedego wroga i wychodzi na pajaca . Sam nawijał "Byłem,jestem i będę fanem 3-Ha" , mówił że Tede to mistrz bo potrafi przelać od razu to co myśli na papier, a teraz się z nim dissuje tylko dlatego że wystawił na facebooku swoją opinię na temat ZG... Co do sprzedania Tedego, to nie podoba mi się że poszedł do medii np, jako juror "fabryki gwiazd" w polsacie mimo że media w ogóle nie pokazują hh , on jest raperem a nie piosenkarzem , pozostaje mi się domyślać że dla kasy... Jego twórczości nie oceniam , bo słyszałem tylko pare hitów "Grasz w Zielone" , czy nutka o drinach , ale w wywiadzie widać że to porządny człowiek który myśli 2 razy zanim coś powie.