Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-28, 18:25
mnie ostatnio najbardziej zawiodl Sokół na plycie TPWC dla mnie to nie rap, tylko techno z melorecytacja nawet zrobione dla smiechu "W Aucie" nie pomoglo. Z calej plyty jedno w pyte nagranie (dwie kochanki). porazka wg mnie. a co do sadliego to dostal bure za ten diss, bo nagral go po smierci Magika, wiec nie moglo byc odpowiedzi.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
A tak przy okazji to 2 piosenki Mezo mi się podobają.
no mówiłem ze fan ESKI
nikt Cie nie obraża ani nie krytykuje ale jak chłopaki podkreślają ...spójrz na tytuł tematu. Ja sam słucham w zasadzie każdego rodzaju muzyki bo wszystkiego trzeba spróbować. Bywało że puszczałem sobie muzyke klasyczną (Mozart Chopin) przed treningiem i mnie to motywowało. Lubie progresywnego rocka ale moge słuchać tez muzyki którą wymieniłeś.
Każdy kto wezmie moją mp3 znajdzie tam coś dla siebie Ale za hip-hopem przepadam bo jest to "ciekawa muzyka". Moge Ci tez powiedzieć ze te nowe piosenki które wymieniłeś probuja nasladować starych dobrych wykonawców (nie wszyscy oczywiście) ale kiepsko im to wychodzi. To tyle do Ciebie i nie kompromituj sie juz tylko looknij na temat albo załóż swój. Proponuje tytuł "Radio Eska", co Ty na to??
Cytat:
po za tym hiphopolo-Liber ,Mezo..TEKA...
Verba... mam to samo zdanie co Ty Franz
Cytat:
tak peji stare kawalki sa lepsze od tych nowszych i tylko tych wiekszosc slucha
mnie urzekła piosenka "Duchowo Mocny" z płyty "Szacunek Ludzi Ulicy ale to juz jakis czas temu chociaz przyznam ze słuchałem jej na okrągło.
Wysłany: 2008-08-28, 18:49
wiem, ze nie tylko Magika, ale przyznaj - dissowac nieboszczyka to nie fair. wiesz, to nagranie nie jest jakos mega popularne, moglo nawet nie dojsc do eldo, pfk, gurala. poza tym gdyby oni sie ostro wzieli za odpowiedz z tego calego saldiego nie zostalby proch i pyl.
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-08-28, 19:00
Toko napisał/a:
Hip-Hop?? Tego ryku i łomotu nie da się słuchać. Wiecie co to jest prawdziwa muzyka? Pewnie nie słuchaliście jeszcze Nickelback, Avril Lavigne, Hilary Duff, Dj Bobo, Britney Spears, EliZe i innych fajnych piosenek.
A Ty pewnie nie słuchałeś Gosi Andrzejewicz i Dody mówie Ci czad
A tak na poważnie to:
Pezet, Małolat, PiH, Sokół
Album piha i chady - o nas dla was po prostu wymiata, ale dlatego ze trafia do mnie jak zaden inny, jakby byl dla mnie pisany (niezły wkręt ) rodzisz sie i umierasz sam - kozak. I zajebiste kawałk piha na jego albumie - nigdy już nie wróci i cokolwiek. No i chyba najlepsze braga teraz - gongóralesko. Oprócz tego wiadomo - rzeczy na których się wychowałem k44 paktoronika itd ale nie będe juz dublował po raz enty ;)
Ostatnio zmieniony przez PorQy 2008-08-29, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-08-29, 20:52
podobnie Doniu <"randori" z peja>, Mezo <"moje miasto" - -utwor z wieloma poznanskimi raperami> - to byly kozackie nagrywki. Jedyne nagranie Ascetoholix godne polecenia to "Juz dawno", bylo nawet na soundtracku w "Blokersach".