Nie słucham często hip-hopu jestem fanem troszke innej muzyki jak rock i metal ale hip-hopu nie potępiam czasem na 4fun tv lubie posłuchać wszej ulubionej muzy .Czytając ten temat stwierdzam iż niektórzy chodzi mi tu o toko maja gorszy gust odemnie no ale nie wyśmiewam sie z kolegi . Moje uwagi na temat hip-hopu są podzielne ale naprawdę czasem trzeba zrobić odmiane i posłuchać czegoś innego:-)
ja tez wrzuce swoją playliste:
1.Kasta- Klimaty
2.Kasta- Raperzy Cwani
3.Kasta- Po co
4.Fatum Crew- W duchu walki POLECAM!!! bo fajne
5.Peja - Prawdziwy raper kłamca
6.Peja - Mój rap, moja rzeczywistość
7.Peja - niech nie zdarzy ci sie
8.Pono - kocham to
9.Wzr - Cały mój świat
10. Wzr - No chodź tu
cdn....
piszecie nagrywacie, czy tylko słuchacie??
ja narazie słucham chociaż mam chętke coś zklejić w najbliższym czasie z coomplem.
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-09-01, 14:25
Cytat:
No dla mnie np Peji i Hemp Gru nie mozna nazwac ani hip hopem ani rapem, tylko zwyklym scierwem ;]
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-09-01, 18:24
Masato, szanuje Twoje zdanie, ale wg mnie Peja i HG zrobili troche dobrego SHITU oczywiscie nie kazde ich nagranie jest przeswietne i olsniewajace, ale takich jest sporo polecam "kolejny stracony dzien", "klopotliwy zero-piaty" i "moralny upadek" Peji, oraz "Cudowny dzieciak", "bez zapytan znakow" i "styl warszawskich ulic" HG. Posluchaj i powiedz czy Ci sie podobalo pozdro.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...