Ja na dobry początek wypiszę jaki MC i jakich składów słucham
- Liroy ( chuj mnie obchodzi że go nie lubisz dla mnie zajebisty)
- Paktofonika
- Kaliber 44
- WYP3
- Płomień 81
- Onar
- Pezet
- Grammatik
- Eldo
- Karramba
- wwo
- zip skład
- Peja ( kiedyś na pierwszym miejscu teraz na ostatnim po tym jak przesłuchałem kawałek Antyliroy )
- 5 2 Dębiec
- Ostr
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-27, 21:05
no to teraz ja
MC: Gural, Wall-e, Peja, Eldo, Pezet, OSTRy. w dalszej kolejnosci Fokus, Tede, Ramona 23.
Squady: płomien 81, trzeci wymiar, K.A.S.T.A, Killaz Group, Beat Squad, Wychowani Na Bledach. Kiedys wiecej sluchalem Molesty, Pfk, Kalibra (ale tylko plyty "3.44"), WYP3, Bez Cenzury, hemp gru. teraz jakos mi sie to odwrocilo, ale dalej lubie wszystkich, ktorych wymienilem
Podziemie: ParExcellence, Alfabet.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2008-08-27, 21:13
Ja z polskiego to tylko
-Tede
-Peja
-Wojtek sokół !!!(Firma)
-Liroy - dawne dzieje ale szacun Jakub [takich kawałków jak Chillout czy Hello sie nie
zapomina :) ]
A reszta to czarny rap
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-08-27, 22:14
ja oczywiscie uwielbiam k44, pfk,(psycho rap rzadzi:D), hemp gru i jeszcze kilka nie chce mi sie wymieniac a z mc to oczywiscie juz nie zyjacy magik potem fokus ostr peja
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
nie jestem zbytnio fanem hh, ale w ucho mi wpadnie czasami peja i 52 debiec, no i oczywiscie to co mi Franz na gadu podesle
master96
Wysłany: 2008-08-28, 09:27
Czas i na mnie:
-WWO
-K.A.S.T.A
-Patolog Skład(nie wszyskie)
-Paktofonika
-Góral
-Morwa
-RWP
-Crail(tzw.Czarne Studio wychodzi z podziemia może nawet już wyszło nie orientuje się do końca (typ odemnie z budy nie chwaląc się ))
Hip-Hop?? Tego ryku i łomotu nie da się słuchać. Wiecie co to jest prawdziwa muzyka? Pewnie nie słuchaliście jeszcze Nickelback, Avril Lavigne, Hilary Duff, Dj Bobo, Britney Spears, EliZe i innych fajnych piosenek.
u mnie numer jeden to O.S.T.R (z płyty na płyte jest coraz lepszy)
2. Peja (chociaż juz zaczynają mnie wkurzać bluzgi bo jest ich za dużo)
3. Paktofonika
4. Pono (fajnie rymuje)
5. WWO (jeszcze to pierwsze stare dobre WWO)
6. ujdzie Onar z Pezetem
7. Tede to wariat
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-08-28, 10:38
Toko napisał/a:
Avril Lavigne, Hilary Duff, Dj Bobo, Britney Spears
hahahah normalnie zes sie osmieszyl... britney spears to dziewczyny sluchaja no chyba ze jestes nia nie wnikam stary podales takich swoich "mc" ze szok
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Hip-Hop?? Tego ryku i łomotu nie da się słuchać. Wiecie co to jest prawdziwa muzyka? Pewnie nie słuchaliście jeszcze Nickelback, Avril Lavigne, Hilary Duff, Dj Bobo, Britney Spears, EliZe i innych fajnych piosenek.
Nom niestety, a teraz wam przytoczę wyniki badań o których czytałem wierzcie lub nie:
Trzy grupy myszy wrzucono do labiryntów, jednej puszczono muzykę klasyczną, drugim hip-hop i metal, a trzeciej nic nie puszczono.
Grupa z muzyką klasyczną szybko wyszła z labiryntu, potem, trochę dłużej im to zajęło ale wyszła grupa której nic nie puszczono... a 3 grupa nie wyszła, wszystkie umarły gdyż się zagryzły...