a można głosować na Justina biebiera? On też hip hop tworzyxD.... A tak na serio ja lubię kaczora pozycja nr.4 chociaż jakimś wielkim zwolennikiem hip hopu nie jestem
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Za to co odyebali w Szczecinie ostatnim razem powinni wy******* ze sceny w podskokach
Napiszesz coś więcej o tym?
Na juwenaliach 2010 3 godzinny koncert (..) grala ekipa z wytworni PROSTO
koncert rozpoczyna 600v 2 mixami z plyty tego murzyna co mu ja wyprodukował nastepnie wpada uszaty z vnemem i stypia przez kolejne 2 godziny..nastepnie wchodzi ta cała hajfi banda poczym zaczynaja spiewac...po 3 kawalku przemówili do ludzi"SLUCHAJCIE KOCHANI CHCEMY ZAGRAC WAM KAWALEK Z NOWEJ PLYTY ALE NIE ZNAMY TEKSTU WYBACZCCIE NAM" i od tej pory leci plejbek a panowie z kartkami w lapie dra morde do majka zeby podkoloryzowac głos ( o reakcji publicznosci juz nie wspomne)
tak to wygladało koniec offtopa
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Wysłany: 2011-01-06, 22:12
Jak dla mnie ta ankieta to bezsens ale z tego co brak to:
Fokus - Perwersje
Cycki i Krew - Uliczny Rock and Roll - szerzej znani jako Nagły Atak Spawacza
DKA - Kompilacja 2008-2010 [nielegal] - no tu kompil, więc się mogę zgodzić, ze zbedny
Hukos - Knajpa upadlych mordercow
Pezet - Dziś w moim mieście
Vienio - Etos 2010
Pokój Z Widokiem Na Wojnę - 2010
Rahim - Amplifikacja
Tede - Notes 3D
_________________ Kto pyta, jest głupcem pięć minut, kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2011-01-07, 08:50
Jeżeli prowadzony jest ranking, to nie ma znaczenia: Jaki owa płyta/autor trzyma poziom. W takim wypadku można uznać to za cenzurę oraz selekcję, ze strony tylko jednego "sędziego?". Publika ma prawo głosować na to co im odpowiada. Inaczej temat powinien przyjąć nazwę: "Płyta roku według:...".
No, ale mogę się mylić, bo nie nadążam za ówczesna modą...
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Wysłany: 2011-01-07, 18:01
Lucjusz1992 napisał/a:
temat powinien przyjąć nazwę: "Płyta roku według:...".
Bingo! O to biega. Polać temu panu.
Odnośnie Cycki i Krew, chciałbym zauważyć, że Fazi nie jest jedynym członkiem grupy, a CiK, łącząc różne style to wciąż jest również rap i nawet jeżeli jest kierowany do nieco węższego grona słuchaczy.
Ale żeby nie było, że jestem ignorant, zainteresowaem się całą twoją wypowiedzią Nightmare i chciałbym uzyskać odpowiedz na jedno zagadnienie.
Nightmare napisał/a:
odpowiedzi na pytania w koncu tematu
Hmm... Pozwól, że zacytuję i wypunktuję.
-"uzwzgledniany jest rap a nie diskopopowodnb nowy regge"
-"jest zbyt marny, zeby brac udzial w tak ekskluzywnym fajterskim 'rajkingu'"
-"poprostu jest zbyt marny zebym zwracał na niego uwage"
No. A teraz, czy mógłbyś mi napisać do której 'kategorii' zakwalifikowałeś, którego z tych trzech (żeby zawęzić dyskusję) panów:
-Vienio
-Pezet
-Fokus
Szersza wypowiedź również będzie mile widziana.
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
_________________ Kto pyta, jest głupcem pięć minut, kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.
Dobra Lucjuszu..haha jak to brzmi..jakbys mogl dopisz w koncowce tamtu WD MANIEXA tylko z kapsem bym prosił
j.w
-Vienio Wack na hoya sie wpindala w nie swoje bify
-Pezet Emociota
-Fokus Upewnij sie ze wydal w tym roku COKOLWIEK oprocz Czarnego Złota
Tak dla jasnosci..we 1 poscie RAHIM jest a Fokus oprocz uwzglednionego wyzej Lutakrisa nie wydal chyba ze perwersje wyszly oczym nie napisali na portalu z kreska
Ps koncze z toba dyskusje gimbusie bo to do niczego nie prowadzi
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Wysłany: 2011-01-08, 00:52
No faktycznie nowy Fokus jeszcze nie wyszedł (za dużo po prostu ktoś mi o nim gada) a Rahima przeoczyłem, wiec najmocniej przepraszam. Jednak nijak patrzeć poszerzenie tytułu tematu to najlepsze rozwiązanie.
Co do Pezeta i Vienia nie komentuję, bo jako pełnoprawny gimbus stwierdzam, że nawet nie warto.
Rada od gimbusa.
Jeśli chcesz poprawić temat to po prostu zedytuj pierwszy post.
Nie musisz zawracać tyłka moderatorom.
A ankietę ustawić możesz również przez edycję (pierwszego) posta. Opcje ankiety znajdują się... uwaga, uwaga... Pod ramką w której wpisujesz treść (dla jasności, również pierwszego) posta.
Chciałbym również zwrócić uwagę, że słów "rap" i "Hip-Hop" nie należy używać zamiennie, jest to błąd rzeczowy. Niemniej jest to ekskluzywny ranking, więc być może tak ma być.
ps. "wg. Maniexa"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2011-01-08, 09:55
Władze w tym dziale sprawuje kto inny ...
Taka mała uwaga: Nightmare to, że nie zostałeś powtórnie zbanowany (dwa poprzednie konta zostały) świadczy o naszej dobrej woli, i wiary w poprawę , więc nie strać tego zbyt szybko.
A żeby nie było offtopu:
6 .O.S.T.R Tylko dla dorosłych
Głosuje tylko na jednego, reszty płyt nie miałem okazji zakupić.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"