Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-23, 21:24
Sajgon napisał/a:
A nadzierają mordę głównie zespoły deathmetalowe takie jak behemoth.To dla mnie jest kompletnie bez sensu.Ale np Metallica i Evascenece(sry jak zle napisałem, ale nie jestem jakims wielki fanem tego i męczy mnie troche ta nazwa :P)mają genialne ballady.
Nadzierają mordy bez sensu? To się nazywa growling.. Fakt taka muzyka nie każdego może przekonuje, ale piszesz jak Ci co słuchają HH (bez urazy Ci co tego słuchają, ale oni też to tak nazywają).
Dla mnie z kolei bez sensu jest "Death Zjebnetik" Metallici czy te inne ich ostatnie cuda
No, ale każdy ma swój o gust, a o nich się ponoć nie dyskutuje.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Mnie denerwuje jak ludzie o muzyce Trance, House, Electro, Hardstyle mówią Techno bo Techno to swoją drogą, a np. Trance swoją...
Ja osobiście nienawidzę metalu, rocku jak to słyszę to mnie coś bierze, a u mnie w szkole 85% słucha takiej muzyki ... glany czarne koszulki, " behemoty " itd.
Ja wszystkich co piszą na Trance Techno odsyłam tutaj: http://techno.org/electronic-music-guide/
ps. Wejdzcie w Hardcore>Metalcore <---Nie wiem kto to wymyślił xd
Mnie prawde mówiąc, żaden nowszy rockowy/metalowy krązek nie przekonuje
Metallica miala swoje lata świetności, Guns N Roses tak samo no i teraz to podupadło.Dżem teraz to też nie jest Dżem kiedyś.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-11-24, 16:23
sebeq19 napisał/a:
Mnie denerwuje jak ludzie o muzyce Trance, House, Electro, Hardstyle mówią Techno bo Techno to swoją drogą, a np. Trance swoją...
Ja osobiście nienawidzę metalu, rocku jak to słyszę to mnie coś bierze, a u mnie w szkole 85% słucha takiej muzyki ... glany czarne koszulki, " behemoty " itd.
Ja wszystkich co piszą na Trance Techno odsyłam tutaj: http://techno.org/electronic-music-guide/
ps. Wejdzcie w Hardcore>Metalcore <---Nie wiem kto to wymyślił xd
Dokładnie tak samo myślę, nie znaczy jak słucham House to muszę sluchać Trance albo Techno albo Hardstyle wkurza mnie to po za tym 80 procent słucha komercyjnej wixy.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-24, 17:49
przemoxD napisał/a:
A "te inne ich ostatnie cuda"... mógłbyś jaśniej?
St. Anger, Death Magnetic...wydawnictwa wypuszczane między tymi płytami. To nie jest co słyszałem na MoP, czy Kill'em all. To już nie jest ten zajebisty rozpierdalający thrash. Raczej imitacja. Rozumiem, że poszli w innym kierunku, ale do cholery...po co? To co grali było fajne..
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
A gdyby dalej grali to samo to wszyscy by srali ze wtorne i ciagle to samo i nudzi. Kazdy w miare ogarniety fan muzyki powinien predzej czy pozniej zrozumiec, ze kazdy artysta w jakims tam stopniu ewoluuje i jakos zmienia sie nagrywana przez niego muzyka, nie robi wszystkiego na jedno kopyto, muzyka zalezy tez od jego osobistych przezyc, stanu ducha itp. Kazdy artysta ma plyty ktore bardziej podchodza sluchaczowi i takie ktore mniej. Jak sie komus wszystkie dokonania jakiegos artysty co do jednego podobaja to albo artysta robi muze w DiscoPoloMaker albo fan nic nie warty.