Wznawiam temat, KAT & Roman Kostrzewski, 12 Luty, Kraków! \m/
Poza tym sporo ciekawych płyt się ukazało przez ostatnie kilka miesiecy.
Iron Maiden - Final Frontier - wakacje, bardzo przyjemnie słucha mi się piosenek z tego albumu, co prawda to nie to samo co kiedyś, ale i tak zajebiście
Jesień - Helloween z 7 Sinners - świetny album Jedne z lepszych piosenek to według mnie Who's Mr Madman, singiel Are You Metal, no i piekna ballada Smile Of The Sun. Ludzie narzekają że to nie to samo co z Kiske, ale mi się podoba
Kilka miesięcy temu, zasłyszane w Antyradiu - Serj Tankian z Imperfect Harmonies. Jak to mój brat nazwał płyta trochę dyskotekowa, IMO bez cięższych brzmień w stylu SOAD (SOAD swoją drogą wraca do gry!), ale dla mnie zajebiście.
pozdro!
Black metal, podziemny. Listy zespołów robił nie będę
Castet Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 148
Wysłany: 2011-08-13, 13:19
Honor
Potop318
Exploited
Konkwista
The Gits\Surowa Generacja
Ramzes & The Hooligans
Einher
Analogs
Castet
Obłęd
Szwadron
Prawe skrzydło
Contra Boys
Godzina zero
George Thorogood
Kill Baby Kill
Wysłany: 2011-08-15, 10:36
łooo Castet powiało skinami 14/88/18 haha :D
taka uwaga to nie metal tylko RAC :P - oczywiście mowie o wybranych zespołach
_________________ Męstwo hartuje się ranami
Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.
Wysłany: 2011-08-15, 15:02
Większość zespołów RAC idzie\poszło w metal Zresztą ktoś już tu napisał że nie ma sensu zakładać oddzielnego tematu na Rock.
Wysłany: 2011-08-15, 16:37
mhm ok, a no rzeczywiście mowił ktoś, swoja droga dzieki posłuchalem sobie nowych ballad o white pride xD
A tak swoja droga rzeczywiście jest Ci bliska ideologia 14/88? sic!
Wysłany: 2011-08-15, 16:52
Nie odpowiem bo się antify boję
Wysłany: 2011-08-15, 17:24
Pytanie było tylko kontrolne bo lista przebojów cie sama zdradziła xD
hahaha xD podobno to ciecie są (przynajmniej tak zawsze czytam o tych lewackich psach :P) Mam ochote na wymianę zdan, i argumentów. Można na PW skoro się antify boisz? :P
Wysłany: 2011-08-15, 17:53
Można można Najciekawsze że na liście przebojów znalazły się też lewackie zespoły,ale aż tak się w oczy nie rzuciły
Wysłany: 2011-08-15, 21:32
owszem znalazły się xD ale ostatnio w modzie jest skino-punk, dawniej istnienie takich tworów sie nie zdarzało :D poza tym przewaga tych 1 :D ok to wystosuje odpowiednie rozwinięcie tematu i pytania xD
Właśnie że dawniej się zdarzało, Oi ! punk and skins united wins. Hasło z lat 70siątych.
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-08-16, 09:18
Żyjesz dłużej na tym świecie więc może nie będę się kłócił, ale z tego co wiem, to istnienie człowieka który byl jednocześnie skinem i punkiem bylo nierealne, te 2 subkultury sie nienawdzą i nie było kompromisów.
Wysłany: 2011-08-16, 12:14
No ale chyba nie w Polsce? Tutaj to stosunkowo młody wynalazek ,bo osoby ze starej gwardii widząc punka reagują jednoznacznie - wpier*olmy brudasowi Ja tam muzykę punk nawet lubię,bo przyczyniła się jednak trochę do powstania RAC i wpada w ucho,ale ideologia i osoby z tej subkultury odrzucają mnie skutecznie(Poza nielicznymi wyjątkami).Ćpać,chlać,narzekać,nic nie robić,wyglądać jak lump i samemu nazywać się śmieciem? Tfu,to po co to po ziemi chodzi? Punk miał wychodzić poza schematy i szokować...tylko dzisiaj homoniewiadomo,ćpanie i lewactwo jest przyjmowane z otwartymi ramionami.Pożyteczni idioci...No ale to tylko moja opinia :P
Wysłany: 2011-08-16, 14:33
Tak samo jednoznacznie reagowała ta 2 strona dlatego mam wątpliwości co do postu Lukasz_Gda :)
ideologicznie obie subkultury raczej mnie odpychaja. xD