Odświeże troche temat, ostatnio troche potrenowałem w domu, i napiszę, jakich piosenek mi się dobrze słuchało. Z walką niestety nie mają dużo wspólnego
KAT - Piwniczne Widziadła
KAT - Oczy słońc
KAT - Bastard
Gaary Moore - After the war
Ostatnio piosenka, którą usłyszałem w radiu
Skunk Ananies - Over The Love, chociaż już mnie nie motywuje, ale dobrze się jej nawet słucha
Polecam także najnowszy album Serja Tankiana - Imperfect Harmionies, i najnowszy album Helloween - 7 Sinners. Pozdro!
Może to niektórych zdziwi ale ja szczególnie ostatnim czasem lubię posłuchać np. Grubson-na szczycie góry;Grubson - Przestan się Bac: Natural Dread Killaz - Uwierzyc w siebie:Natural Dread Killaz-budzisz się rano; Fandango Gang-jak to jest: i jeszcze parę innych. Pomaga to mi skupić się i przypomnieć sobie jaki mam cel. Przypominam sobie ile na to poświęciłem i od razu lepiej się trenuje a że na trening idę 30-40min więc parę dobrych nut przesłucham.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pokój z widokiem na wojne - rób swoje
Pokój z widokiem na wojne - pokonaj strach
Pokój z widokiem na wojne - moja pasja
_________________ Jest jedno ludzkie ciało. Dopóki człowiekowi nie wyrośnie trzecia noga, albo ręka wszystkie sztuki walki opierać się będą na tych samych zasadach.
Stary Korn zajebisty, teraz panowie poszli lekko w inną stronę - ich nowy album - The Path Of Totality - w rytmach dubstepu, jest już legalnie do odsłuchania w sieci. Mi nie odpowiada, nie wiem jak innym
Wysłany: 2011-12-05, 19:32
Jak dla mnie, Korn zawsze będzie dobrym zespołem. Grupa dynamiczna i ciągle rozwijająca się. Prawie każdy album jest inny, JD próbuje róznych rozwiązań, jeśli chodzi o teksty - widać, że jego poglądy nieco się zmieniają z każdym następnym albumem.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho