Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-02-07, 18:55 Muza na impreze
Jakie sa Waszym zdaniem kawalki, bez ktorych zadna impreza nie moze sie udac?
Nie mowimy tutaj, co sie dzieje po %%%, bo wtedy wiadomo, ze muza nie gra roli, kazdy bawi sie dobrze
Podawajcie po MAX 5 swoich typow. Pozdro.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2009-02-07, 23:47
Hate91 napisał/a:
każdy pewnie ma swoe własne upodobania ale u mnie każda muza jest dobra ja sie umiem bawić przy kazdej muzie
hehe, przy sredniowiecznym hardrocku tez? żart.
jakub126p napisał/a:
na każdej imprezie gar disco polo, nie gnojcie tej muzyki, sami zobaczcie, przy czym się bawicie na imprezah, przy hip-hopi?,metalu? nie- przy disco
no akurat u mnie zabawa przy hip-hopie jest przednia a co do Twojego zdania co do disco sie zgodze
z disco-polo jest o tyle zabawnie, ze gdy tak z marszu zapytasz kogos co o tym mysli, to powie, ze gówno, chłam i wieśniactwo. ale kazdy kto tak mowi wysmienicie sie bawi na roznych imprezach przy tej muzyce, a co ciekawsze doskonale zna teksty tych "gownianych" i "wiesniackich" piosenek
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Ja w sumie chodzę głównie na imprezy tematyczne, a z nich regge, dub, drum`bass,house - wszystkie odmiany, jungle, trance, jazz, hiphop, bez metalu - boli mnie głowa
A najlepsze imprezy, są w stylu rave - opuszczone hale, otwarta przestrzeń
każdy pewnie ma swoe własne upodobania ale u mnie każda muza jest dobra ja sie umiem bawić przy kazdej muzie
hehe, przy sredniowiecznym hardrocku tez? żart.
hmm znać mnie to pewnie i przy tym też bym sie bawił jakby coś takiego było ;] dla mnie liczy sie ze jest zabawa i ze zapominasz o rzeczywistości na jedną noc ( albo i wiecej :P )
a tak wg to jak sie było małym to wiekszość z NAS słuchała tego tzw ' disco polo'
szczerze na wczoraj bylem na 100dniowcce i bylo duzo %%%%% dlatego sie mdobrze bawilem ;-]
przy disco-polo jest najlepsza zabawa oraz gdy leci W Au cie to juz jest calkiem odjazd jak dla mnie;-]