Wysłany: 2009-12-23, 00:28 Muzyka na Sylwestra !!!
Witam organizujemy sylwestra w lokalu no i niestety na mnie spada odpowiedzialność zoorganizowania muzyki. Będzie to impreza młodzieżowa osoby w wieku 16-19 lat. Chciałbym abyście podali mi jakieś tytuły i wykonawców. Ma być to muzyka do tańczenia.
ps. ściągnąłem już zimowe hity eski 2009 i mam zamiar ściągnąć jakieś hity rmf albo radiazet :P
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
A gdzie disco-polo? Najlepsze do tańczenia tym bardziej jak sobie chłopaki i dziewczyny wypiją:D A jak impreza się rozkręci póście Billie Jean- Michaela Jacksona wtedy będzie szał!
Tak jak kolega Batman napisal ! Bez disco-polo nie ma imprezy i tańca ! Na torrentach ściągnalem same najlepsze nuty disco-p. i bylo ich calkiem sporo ;)
Powiedz jakiego rodzaju muzyki ci potrzeba to się zastanowimy na tytułami ;))... Bo mozna zrobić impreze przy techniawce a mozna zrobic impreze przy Disco polo ;))
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
co do techno to mamy już wybraną muzyke będzie set a w nim troche techno troche electro i troche hause. Disco polo może i jest troche wieśniackie ale macie racje przy tym sie najbardziej ludzie bawią więc disco polo jak najbardziej może być. Może być też pop. Ciężko jest mi tak określić , to ma być poprostu muzyka żeby można było tańczyć przy niej.
_________________ Jakie założenie masz? -Proste, Walczyć i Wygrywać .
Akcent- Majteczki w kropeczki
Bayer Full- Świat ci podaruje
Bayer Full- Blondyneczka
Bolter- Daj mi te noc
Boys- Biba
Cliver- Chodź kochanie
Cliver- Puste slowa
D-Bomb- oczy pelne lez
Dj Witus- on zimny ona gorąca
Focus- rozloz nóżki
Disco Polo- Cialo Twoje na jedna noc
Long&Junior- Tanczyć chce
Lukash- nie wiem sam
Mega Dance- w dyskotece
Megam- Podryw
Q Bass- przeleć mnie
Russian Boys- dziewczonka
Toples- Ewa odeszla
Toples- Zdejmij ubranie
Weekend- jestem playboyem
Weekend- Za milość mą
Zero- lapy w góre
Toples - Nie Mydlo, Nie Granat
Maxel - Tęczowe krople
Maxel - letni czas
4Ever - Szybki numer
Toples - Zdejmij ubranie
BOYS - MIAŁAŚ 18 LAT
Boys - Figo fago
Ramaya-mezu mój
akcent-laura
bo ja tańczyć chce
toples-mała blondyneczka
Masters- Zona moja-;d
Masters -za twój uśmiech
Boys - miałas 18 lat
sami-zakręc mnie
sami- znaczek
sami-cos wyjatkowego
Cliver- pokarz jak sie kręcisz..
Toples-stracilas cnote
Boys-zabierz mnie do swego domu
Cliver - chce poczyc bliskość twego ciała
BACIARY - VODKO MA !
Cliver- zaufaj mi
Jak ci mało to daj znać :) Bedziemy sie dalej produkować
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Ostatnio zmieniony przez MarcinMT 2009-12-23, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
rok temu byłem na kozackim sylwestrze gdzie królowała muzyka z lat 70,60,50 normalnie ogień jak wszyscy mieli już % we krwi ziomek włączył tą płytę wtedy się dopiero zaczęło jak będę mieć chwile to ci poszukam tych kawałków na youtubie pozdro
_________________ Jeśli walczysz, rób to z honorem