Wysłany: 2012-02-14, 16:00
Boruta napisał/a:
dj77 napisał/a:
Lukasz_Gda, apteka po niedawnym incydencie we wrocku przestala mnie natchniewac:P
Co znowu zmalowali?
na koncercie we wrocku bodajze w pazdzierniku chlopaki z zz na poczatku koncertu zaczeli wieszac baner i zaraz przylecial koles z apteki i stwierdzil,ze ""apteka nie zyczy sobie grac koncertu z tym bannerem, wiec mamy go zdjac przed ich koncertem". zespoly uzgodnily,ze nie ma co robic klotni ideologicznych-spytali jeszcze kryzysu,czy zagraja pod banerem. uzgodniono,ze przed apteka zdejma. jak kryzys skonczyl grac i zaczeto zdejmowac baner, to ludzie z apteki wyskoczyli z tekstami, ze mamy sie nauczyc historii, bo zarowno Dmowski, jak i ONR/NOP/MW to nie sa organizacje faszyzujace, ze teraz to z apteki robia faszystow,bo sciagaja baner przed ich koncertem. na scenie sapali, bo ze zniszczylam mu caly koncert, ktory mial byc "ponad podzialami" i sapali cos, ze apteka jest wspolorganizatorem, i na zaden baner sie nie zgadzala, bo to baner antyfaszystowski,a antyfaszysci kiedys wpadli do klubu w warszawie i komus ryj obili. no i ze ten gosciu z apteki nie ma obowiazku odpisywac na maile przedkoncertowe z pytaniami o zawieszanie banerow, i - uwaga - ze w tym momencie fajnie by bylo, gdyby ktos z organizatorow podszedl do mikrofonu przed ich koncertem i grzecznie przeprosil za cala sytuacje, powiedzial, ze powieszenie baneru nie bylo uzgodnione z organizatorem i ze ogolnie czuje sie winny calemu zamieszaniu. ende:P
edit: byl to baner "faszyzm nie przejdzie"
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"