Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-12-03, 18:10
O michal_5_fcbdziekuje ci.
Neta mam od niedawna i nijak nie moglem sobie przypomniec jak ta grupa sie nazywa i nie moglem pobrac. Motorhead jest swietny (pomimo ponad 30 lat na scenie).
Coprawda najlepsze wg. mnie grali zanim Wurzel odszedł w 1994 potem to roznie bylo, ale dziadki dalej dobrze sie trzymaja i nie spuscili wcale z jakosci.
Iron Maiden tez najlepsze mieli do 1992 potem to roznie bylo i dopiero ta ostania plyta mi nieco przypomina album "Fear of the Dark".
Ale co ja bede mowic, ja poprostu lubie zaciecia muzyczne z lat '80-'90 (to byla gitara i perkusja), poza tym jak cos sie trzyma od tamtego czasu to naprawde jest najleprze.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Ostatnio zmieniony przez shinra 2007-12-03, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-12-03, 19:29
Leze (doslownie) przed kompenm i ruszac sie nie moge. Jedna reka tojuz wysilek wiec bede dzis ciagnac cale albumy. Brakuje mi jeszcze okolo 10 linkow do albumow jesli sie nie myle.
Ale ja mam czas...
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-21, 16:52
Te grupy co powstają teraz to są ekipy pięcio minutowe niektóre grają z playbecku i wydadzą tylko jedną płyte i nic więcej.Prawdziwe grupy to te co mimo upływu lat i konkurencji potrafią utrzymać się na szczycie.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
dobrze ze jest mało. Łatwiej odróznić rap od popu, to co wydają jest lepsze. 4 rózne płyty tego roku są najlepsze dla danego wykonawcy: kodex3 (najlepszy kodex), absurd i nonsens-łony (najlepsza płyta łony), krew i dusza- Fu (najlepsza...), Hollyłódz- ostrego (prawie najlepsza...)
Kurde kiedys to robili rap, a nie ta kicha co dzis wydaja.
Ahahahaha to sie uśmiałem.
Prawda jest taka ze w polskim rapie od kilku lat nie wyszło nic dobrego poza kwiatami zła.
I nie chce wspominac tu o cieciowatych zespołach dla emo i o ćpunach ktorzy skacza z okien i zostaja oklasnienci przez gimnazjalne scierwo krolami polskiego hip-hopu.
Kurde kiedys to robili rap, a nie ta kicha co dzis wydaja.
Ahahahaha to sie uśmiałem.
Prawda jest taka ze w polskim rapie od kilku lat nie wyszło nic dobrego poza kwiatami zła.
I nie chce wspominac tu o cieciowatych zespołach dla emo i o ćpunach ktorzy skacza z okien i zostaja oklasnienci przez gimnazjalne scierwo krolami polskiego hip-hopu.
Yoł
Słuchałeś jego kawałków? Wiesz, że był schizofrenikiem?
Słuchałeś jego kawałków? Wiesz, że był schizofrenikiem?
HAHAAHHA no prosze.
Był zwykłym ćpunem ktory zostawił zone i dziecko.
Dobrze ze Dab go olal w czas.
To ze wyskoczył z okna nie oznacza ze jest bogiem.
Co najwyzej Guru wszystkich gimbo ukazujacych uwielbienie do tego marnego grajka.