Słuchałeś jego kawałków? Wiesz, że był schizofrenikiem?
HAHAAHHA no prosze.
Był zwykłym ćpunem ktory zostawił zone i dziecko.
Dobrze ze Dab go olal w czas.
To ze wyskoczył z okna nie oznacza ze jest bogiem.
Co najwyzej Guru wszystkich gimbo ukazujacych uwielbienie do tego marnego grajka.
Posłuchaj trochę jego tekstów, chociaż wątpię, żeby Ci coś to dało, bo nie jesteś na tyle mądry, aby to zrozumieć. Nie wiem jak Ty uważasz, ale ja uważam, że człowiek, który jara trawę nie jest ćpunem. Nikt nie powiedział, że jest Bogiem, bo wyskoczył przez okno i dla Twojej świadomości nie wiadomo dlaczego to zrobił. Są różne pogłoski np. że się to przez maryśkę, lub przez chorobę zwaną schizofrenia (nie wiem czy wiesz na czym ona polega), ale pewnie obie rzeczy miały na to wpływ
HAHAAHHA no prosze.
Co najwyzej Guru wszystkich gimbo ukazujacych uwielbienie do tego marnego grajka.
Posłuchaj trochę jego tekstów, chociaż wątpię, żeby Ci coś to dało, bo nie jesteś na tyle mądry, aby to zrozumieć. Nie wiem jak Ty uważasz, ale ja uważam, że człowiek, który jara trawę nie jest ćpunem. Nikt nie powiedział, że jest Bogiem, bo wyskoczył przez okno i dla Twojej świadomości nie wiadomo dlaczego to zrobił. Są różne pogłoski np. że się to przez maryśkę, lub przez chorobę zwaną schizofrenia (nie wiem czy wiesz na czym ona polega), ale pewnie obie rzeczy miały na to wpływ
No nie wiem czy jest tutaj az tak wiele madrych osob zeby zrozumiec np cos takiego:
Nie wiem jak Ty uważasz, ale ja uważam, że człowiek, który jara trawę nie jest ćpunem
Ja uwazam ze jest ćpunem bo mam jakies doswiatczenia z tym zwiazane.
Kod:
Twojej świadomości nie wiadomo dlaczego to zrobił. Są różne pogłoski np. że się to przez maryśkę, lub przez chorobę zwaną schizofrenia (nie wiem czy wiesz na czym ona polega), ale pewnie obie rzeczy miały na to wpływ
Ups, czyżby wikipedia nie działała? Myslałem ze masz juz ja ogarnieta co widzialem w innych wypowiedziach.Wiec teraz ja odpal i przeczytaj dokladnie jakie ma działanie.
No ciekawe czy wyskoczył z okna przez schizofrenie czy moze przez brak hajsu na nastepna działke koksu u dilera.
Ja w pogloskach słyszałem ze był bliskim przyjacielem Krzysia Kozaka ejkejej Kozanostra aka Knt jesli wiesz o co mi chodzi.Moim zdaniem ta pogloska wyjasnia wszystko.
HAHAAHHA no prosze.
ćpunem to możesz byc ty smieciu ... tak tak tak wiem wiem teraz mozesz mnie zwyzywac od psycho fanów i głupich dzieciaków :) prosze wyzywaj do woli :) ale wiedz ze jestem smieciem który nic nie wie o Magu i sie o nim wypowiada i go krytykuje :) pozdo
Nie, ten trochę mądrzejszy Nie udziela się też na tematy związane z kulturystyką
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-01, 17:43
Manian napisał/a:
Maniex_Szn napisał/a:
Kod:
HAHAAHHA no prosze.
ćpunem to możesz byc ty smieciu ... tak tak tak wiem wiem teraz mozesz mnie zwyzywac od psycho fanów i głupich dzieciaków :) prosze wyzywaj do woli :) ale wiedz ze jestem smieciem który nic nie wie o Magu i sie o nim wypowiada i go krytykuje :) pozdo
Teraz taka prawda Maniex prawdę napisał, lubię muzyke Magika ale boże co on zrobił tak samo jak 2pac bo śmierci połowa fanów miała na niego wy** i nie wiedziała jak Ty Manian. Więc ogarnij się chłopczyku.
tak samo jak 2pac bo śmierci połowa fanów miała na niego wy**
No, właśnie Magika doceniano bardziej po śmierci, bo wtedy każdy się zagłęiał bardziej w jego teksty, które mają coś czego innee teksty raperów nie mają
Wysłany: 2010-02-01, 17:52
Batman napisał/a:
Komaro napisał/a:
tak samo jak 2pac bo śmierci połowa fanów miała na niego wy**
No, właśnie Magika doceniano bardziej po śmierci, bo wtedy każdy się zagłęiał bardziej w jego teksty, które mają coś czego innee teksty raperów nie mają
O to mi chodziło, ale puszczanie jego tekstów od tyłu i jakiego kretyństwa wymyślenie, że to Bóg i rapował od tyłu to żal xD
Nie chodziło tutaj o rapowanie do tyłu Tylko o to, że gdy jego teksty słucha się od końca mają zupełnie inny sens No i za Boga nie można brać nikogo Peji, Magika, Pudziana, Liroy'a czy Mammeda
Wysłany: 2010-02-01, 19:04
Batman napisał/a:
Nie chodziło tutaj o rapowanie do tyłu Tylko o to, że gdy jego teksty słucha się od końca mają zupełnie inny sens No i za Boga nie można brać nikogo Peji, Magika, Pudziana, Liroy'a czy Mammeda
No o to mi chodziło to się backmaking nazywa czy jakoś tak ale to zbieg okoliczności i tyle, co do tego Boga no to psychofani go biorą i jak coś na niego powiesz to kisiel w majtach.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-02-01, 20:12
Ludzie ogarnijcie sie!
Od samego rana piep***cie glupoty, jak nie o morderczych roslinach to o jakich sektach magicznych. Juz brzuch mnie boli od czytania tych pierdol.
A tak do tematu...
KAWAŁKI NA DZIS:
Fear of the Dark - Iron Maiden
Czrny chleb - Dżem
Czasem trzeba coś poświęcić - Wiele C.T.
Nic tu po nas - Wiele C.T (utwór poświęcony pamięci Jacka Kaczmarskiego)
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski