Wysłany: 2011-12-08, 23:25
Nie wiem, pewnie to juz wiesz, ale My gift to you, to piosenka miłosna pisana specjalnie dla jego ówczesnej dziewczyny XD
Noo, klipów bym dzieciakom nie polecała, bo ryją banie. A davis, zaiste ma bogatą przeszłośc, i w tym tkwi jego siła moim zdaniem. potrafi to oddać w tekstach.
[ Dodano: 2011-12-09, 00:05 ]
a tak jeszcze na marginesie piosenka młodego davisa, o ktorej rzadko sie mowi :
Wysłany: 2011-12-09, 00:32
ja slucham glownie punka co nie znaczy,ze tylko:P
rap,oi!,metal,rock,disco polo, czasem nawet muzyka powazna-nie ma co sie ograniczac:D
nie lubie z kolei techniawy,drumnbassow(czy jak to tam sie pisze)i tego typu rzeczy:P
ulubiony zespol to guernica y luno,a ulubiona piosenka:
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Castet Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 152
Wysłany: 2011-12-10, 16:44
Typy grają niesamowitą *** a typ przy mikro recytuje z kartki jakąś **** polityczną i jedyne co zmieni to zbuntuje jakiegoś*** pacyfiarza z dobrego domu tak ze ten narysuje sobie a w koleczku na plecaku...wartosc muzyczna minus 100 nawet jak na pochodne punka gdzie supergranie wcale nie jest potrzebne.
Wysłany: 2011-12-12, 04:32
Castet napisał/a:
Typy grają niesamowitą *** a typ przy mikro recytuje z kartki jakąś **** polityczną i jedyne co zmieni to zbuntuje jakiegoś*** pacyfiarza z dobrego domu tak ze ten narysuje sobie a w koleczku na plecaku...wartosc muzyczna minus 100 nawet jak na pochodne punka gdzie supergranie wcale nie jest potrzebne.
Na punk itd. też mam swoje poglądy, ale nie musisz tego wyrażać w sposób tak dosadny.
kto?
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Wysłany: 2011-12-14, 14:18
Lukasz_Gda, apteka po niedawnym incydencie we wrocku przestala mnie natchniewac:P
Castet, ty tak uwazasz
_________________ (A)
_________________ (A)