Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 298 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2007-04-22, 20:35 Muzyka
Czego ostatnio słuchacie?
Ja Our Lady Peace i Behemoth.
Gość
Wysłany: 2007-04-23, 14:33
Ta witam wszystkich obecnych i nie obecnych.Ja od dłuższego czasu słucham: Apocalyptica,Basement Jaxx,Rammstein,Scatman,Rhapsody no to by było na tyle narq.
Zapomniałem wyłączyć możliwość pisania dla gości, już naprawione ;], żaden anonim już nie napisze.
Ja ostatnio męczę Discipline a w mp3 Playerze w kolko leci mi nowa płyta The Analogs i Perkele... bo zgubiłem kabel i nie mogę nic innego wgrać :D W domu jak już mnie utyra cały dzień leci Ennio Morricone - Last Of The Mohicans i inne takie patataj.
Behemot vader ;p kat... ;d hmm... ;] mayhem marduk cradle of filth... :p i inne wesole melodyjki...
_________________ Nigdy nie zawiedziesz białej ziemi
Matki, która siłę dała ci
Przeciw obcym trędom staniesz z tarczą
Gdzie odyna szlak od wielków trwa
zos kia cultus , Antichristian Phenomenom albo chwala morderca wojciecha ;]
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 298 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2007-06-02, 12:03
Ja Behemotha raczej starsza twórczość: Grom itp. Ale Thelma i Demigod sycił.
Teraz słucham Prometherion- nowy kawałek z nowej płyty The Apostasy. Wyjdzie w lipcu.
hy hy ;] ;p ja to bardziej cradle of filth niz Behemoth ;p ;] wejdz na gg ;d ;p jak mozesz ;]
[ Dodano: 2007-06-02, 14:45 ]
chlopaki mam sprawe ;d ma ktos z was orginalnego starcrafta moze ?? ;d cd-keya potrzebuje... ;p
no ale mi potrzebne :P nie moge caly czas trenowac... a starcraft wymiata !! ;d